Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Achterzetramen, een zegen voor elke aannemer

Een aannemer timmert liever zelf iets in elkaar. Eigen werk, waar hij trots op kan zijn en vaak nog de goedkoopste oplossing is. Maar ook aan de kunsten van een aannemer zitten grenzen. Bij sommige klussen is het beter om die uit te besteden, zoals de isolatie van een monument met achterzetramen van ISOGLAS.

ISOGLAS regelt alles van A tot Z. De aannemer heeft er geen omkijken naar. Wij geven vrijblijvend advies over de beste toepassing, dragen de verantwoordelijkheid voor de productie en zorgen ervoor dat de achterzetramen binnen de deadline klaar zijn en worden gemonteerd. De aannemer draagt geen enkel risico. Dat scheelt weer een hoop stress.

Ideale isolatie voor een monument: achterzetramen

Monumenten kennen vaak bij de ramen een beroerde thermische isolatie. Dat is niet fijn in een land, waar het altijd waait. Hoe los je dit mooi op zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het gebouw? Achterzetramen zijn voor een monument de ideale oplossing. Je bevestigt ze aan de binnenkant van het kozijn, de binnengevel, waardoor de buitenkant onaangetast blijft.

Achterzetramen kennen twee voorname pluspunten. Je kunt ze bedienen, waardoor dagelijkse ventilatie mogelijk is. De spouw, de ruimte tussen het achterzetraam en het origineel, is eenvoudig schoon te houden. Kortom, achterzetramen zijn gebruiksvriendelijk. Daar moet elke aannemer voor vallen.

De meerwaarde van achterzetramen

Dat is nog niet alles. Wij van ISOGLAS geven zonder schroom toe dat aan onze achterzetramen een prijskaartje hangt, al is dat afhankelijk van de wensen van de klant. Met achterzetramen bij een monument heb je dubbele isolatie, HR+, en bij dubbelglas HR++. Er komt er geen zucht wind binnen. Dat drukt de energiekosten en dat compenseert weer mooi met de duurdere aanschaf.

Daarbij zijn achterzetramen duurzaam. Ze gaan vijftig tot honderd jaar mee. Dubbelglas komt tot twintig jaar. Voordelen te over. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de andere pluspunten: milieubesparing, geluidsisolatie, brandveiligheid en inbraakpreventie. Zie hier de meerwaarde van achterzetramen. Een goede aannemer kan daar niet om heen.

Besteed je de productie en bevestiging van achterzetramen liever uit? Aarzel niet en neem contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.