U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Brandwerende voorzetramen brengen veiligheid

Architecten, aannemers, ambtenaren, ziekenhuisdirecteuren en horecaondernemers – opgelet. De brandwerende voorzetramen van ISOGLAS maken elk pand, gebouw een stuk veiliger. Ze zorgen ervoor dat iedereen meer de tijd heeft om weg te komen in het geval van brand.

Onze voorzetramen staan bekend om hun thermische en geluidsisolatie en om hun inbraakpreventie. Minder om het feit dat ze de verspreiding van brand vertragen. Simpelweg omdat niemand verwacht dat onze voorzetramen tot hiertoe in staat zijn. Tests hebben aangetoond dat ze door- en overslag van vuur kunnen tegenhouden of voorkomen.

ISOGLAS levert als enige in Nederland gecertificeerde brandwerende voorzetramen. Heeft u interesse of wilt u ze aanschaffen, neem dan contact met ons op.

Onze brandwerende voorzetramen zijn uitvoerig getest

We hebben ramen laten testen op hun brandwerendheid. TÜV Rheinland, een tegenhanger van het Nederlandse onderzoeksinstituut TNO, heeft een achterzetraam, gemonteerd op een houten kozijn, onderworpen aan een keuring. Wat blijkt? Onze voorzetramen hebben een gewenste weerstand tegen branddoorslag en – overslag (WBDBO) van 33 minuten.

De WBDBO-waarde geeft de minimale tijd aan waarbinnen de constructie bij brand in de omgeving geen vlam mag vatten. De waarde is vastgelegd in Nederlandse regelgeving. Wat betreft onze voorzetramen krijgt u in geval van nood de tijd om uzelf en anderen in veiligheid te brengen. Ook worden bezittingen langer beschermd tegen schade.

Brandwerende voorzetramen blinken uit in veelzijdigheid

Met onze voorzetramen slaat u – architect, aannemer of horecaondernemer – meerdere vliegen in een klap. U vermindert het geluid van buitenaf, bespaart op de energiekosten, maakt het inbrekers een stuk moeilijker en uw pand is beter opgewassen tegen een brand. Kortom, voordelen te over.

Deze vier pluspunten lenen zich uitstekend voor een verbouwing of een renovatie van een pand, waarbij voorzetramen nodig zijn. Zo valt te denken aan het opwaarderen van monumentale panden, maar ook aan het verbeteren van oudbouw. Aarzel dus niet en kies voor veiligheid.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.