U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De onbekende voordelen van ramen tegen inbraak

Terecht maken beveiligingsbedrijven graag gebruik van de nieuwste technologie om inbraak te voorkomen. Naast de klassieke beveiligingssystemen, zoals een alarm, sloten, tralies en hekken, worden internet, apps en mobiele telefoons ingezet om woningen en kantoorpanden beter te beschermen tegen inbrekers.

Binnen dit scala aan moderne en traditionele beveiligingsmogelijkheden wordt een methode vaak over het hoofd gezien: de beveiliging van ramen tegen inbraak. Ramen vormen een zwakke plek in de verdedigingslinie tegen inbrekers. Maar ook op dit punt is verbetering mogelijk, door middel van voor- of achterzetramen.

1) Polycarbonaat, het juiste glas tegen inbraak

Kwaliteit, daar draait het om bij onze voor- en achterzetramen. Ze bestaan uit polycarbonaat, inbraak- en kogelwerend glas. Doordat de voor- of achterzetramen worden geplaatst aan het bestaande kozijn onstaat er samen met het polycarbonaat een extra obstakel voor de inbreker die hoopt zijn slag te kunnen slaan.

2) Het bestaande kozijn wordt niet vervangen

Geen sloop, geen schade aan het huis en het originele raam blijft op zijn plaats. Kiest u als beveiligingsbedrijf voor voor- of achterzetramen dan hoeven de bestaande kozijnen niet te worden vervangen. De voor- of achterzetramen worden aan de buiten- of binnengevel gemonteerd. Ze voegen hiermee iets toe aan wat al bestaat.

3) U kunt zelf de voor- of achterzetramen monteren

De montage van voor- of achterzetramen moet geen problemen opleveren. Dankzij de eenvoudige constructie kunnen de beveiligingsbedrijven zelf aan de slag. U bestelt de voor- of achterzetramen bij ons en wij sturen de bestelling per koerier naar het gewenste adres. Hiermee bespaart u extra kosten doordat ISOGLAS niet zelf de ramen komt monteren.

4) Met voor- en achterzetramen blijft het zicht behouden

Tralies, rolluiken en hekken belemmeren het uitzicht en maken een ruimte donkerder. Met voor- en achterzetramen is dat niet het geval. Uw cliënt behoudt het zicht naar buiten en licht dringt net als voorheen de kamer binnen. Daardoor krijgt uw cliënt niet het gevoel dat hij/zij in een gevangenis verblijft.

U kunt als beveiliger kiezen uit een breed assortiment van maatregelen tegen inbraak. Voor- of achterzetramen passen hierbij. Meer weten? Bel of mail naar ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.