U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De vier voordelen van achterzetramen

Zit u als monumentenbezitter in de kou? Met de kachel roodgloeiend? Balend van al die tochtige gaten en kieren bij de ramen? En aan het eind van het liedje een gepeperde energierekening op de deurmat? In dat geval valt er weinig te genieten van uw monumentale pand. Maar er is hoop op betere tijden. Hoe? Met achterzetramen. De vier voordelen op een rij.

1) Einde aan die irritante tocht door de ramen

Eerst even een korte uitleg: achterzetramen worden geplaatst aan de binnenzijde van het kozijn en zijn een extra laag op het al bestaande glas. Hiervoor hoeft u niets te slopen. Uw monument blijft intact. Met achterzetramen dicht u die gaten en kieren rond het originele glas, heeft u minder last van tocht en geniet u van meer comfort binnenshuis.

2) U haalt de investering er zo uit

Het is best een investering, zo’n achterzetraam. Dat geven we ronduit toe. Maar de kosten haalt u er geheid uit. Achterzetramen gaan vijftig tot honderd jaar mee in tegenstelling tot dubbelglas, dat na twintig, dertig jaar aan kwaliteit verliest. Daarnaast hoeft u minder te stoken door de betere isolatie. Zeg maar dag tegen die hoge energierekening.

3) Geen last meer van lawaai

Heeft u last van herrie van buiten? Bijvoorbeeld door druk verkeer? Of van een terras? Ook dan bieden achterzetramen de oplossing. De extra isolatielaag zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt.

4) Energieneutraal wonen? Kies voor achterzetramen

Het is hip: energieneutraal wonen. Achterramen komen hierbij pas. Door minder te stoken zorgt u voor minder CO2-uitstoot. En dat is weer goed voor het milieu. Over het algemeen hebben we het hier over een dubbele isolatie, HR+. Komt er nog een laag glas bij dan komen we op dubbelglas HR++ ofwel triple glas. Een beter milieu begint inderdaad bij uzelf.

Heeft u het gehad met de kou? Die hoge energierekening? Of wilt u bijdragen aan een beter milieu? Achterzetramen bieden uitkomst. Neem contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.