U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Drie belangrijke voordelen van voorzetramen

We worden tegenwoordig om de oren geslagen met woorden als energielabels, energieverbruik en duurzaamheid. Belangrijk zeker, maar uiteindelijk snakken we thuis naar comfort. Naar een behaaglijke warmte als het typische Hollandse weer van regen en wind ons land gijzelt. Voor wie zijn voorzetramen bestemd en wat zijn de voordelen? We zetten het op een rij.

1) Voorzetramen bieden thuis comfort

Heeft u enkel glas in uw woning, een oud huis of bent u in het bezit van een monumentaal pand en tocht het? Dan zorgen voorzetramen voor thermische isolatie. Zo wordt het bij u thuis een stuk comfortabeler. En ja, voorzetramen bieden ook meer comfort op de bankrekening. Want hoe minder kou binnendringt, hoe meer dat scheelt in de stookkosten.

2) Voorzetramen voor aannemers en architecten

Wie een historisch pand wil renoveren krijgt te maken met de Monumentenwet. Aan monumentale gebouwen mag je niet zomaar wat veranderen. Zeker niet het bestaande kozijn. Om toch een monumentaal woning of huis goed te kunnen isoleren bieden voorzetramen de oplossing. Ideaal voor aannemers en architecten.

3) De voordelen van voorzetramen in het kort

Wie voorzetramen laat plaatsen zal dat niet alleen merken in de lagere energie- en stookkosten en in meer wooncomfort. Bij voorzetramen hoeft het bestaande kozijn niet vervangen te worden, blijft het mogelijk om te ventileren en ze kunnen op maat worden gemaakt. Je zou haast wel gek zijn om geen voorzetramen te nemen.

Met voorzetramen haal je comfort in huis. Meer weten? Mail of bel met ISOGLAS voor meer informatie.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.