Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Drie voordelen van voorzetramen als inbraakpreventie

Vakantietijd, altijd een aantrekkelijke periode voor inbrekers. Gelukkig wijst onderzoek deze week uit dat de hoeveelheid woninginbraken in juli en augustus is gedaald van 13.000 in 2012 naar 10.000 in 2014. Met dank aan campagnes en betere inbraakpreventie. Juist ramen kunnen inbrekers uitstekend belemmeren in hun werk.

1) De ramen worden uitgebreid getest op inbraakpreventie.

Enkel glas mag nauwelijks een hindernis worden genoemd voor inbrekers. Dubbelglas wordt dat al meer. Maar wie echt wat wil doen aan inbraakpreventie schaft ramen met veiligheidsglas aan. ISOGLAS produceert voorzetramen die maximale veiligheid bieden. Onze ramen doorstaan de testen van befaamde instellingen als SKG en worden voortdurend gecontroleerd om de beste kwaliteit te waarborgen.

2) Voor elk pand ramen ter inbraakpreventie

ISOGLAS bedient u op maat. In overleg stemmen we de ramen af op de wensen van de klant en op de woning. Onze ramen sluiten aan op ieder gebouw of woning. Gaat het om een monumentaal pand dan houden we de historische uitstraling van het gebouw intact door achterzetramen in te zetten. In andere gevallen komen wellicht voorzetramen van pas. Zolang de ramen maar zorgen voor inbraakpreventie.

3) Onze ramen werken niet alleen als inbraakpreventie

Onze ruiten blinken uit in multifunctionaliteit. De ramen fungeren niet alleen ter inbraakpreventie. Is er herrie op straat? Dan kunnen voorzetramen worden gebruikt als geluidsisolatie. Moet er energie worden bespaard en de stookkosten omlaag worden gebracht? Onze ramen lenen zich uitstekend voor thermische isolatie. Voorzetramen werken zelfs als brandbeveiliging. Ze beschermen de bewoners, de bezittingen en het pand langer tegen vuur.

Met een veilig gevoel op vakantie? Ramen zorgen voor betere inbraakpreventie. Heeft u meer vragen hierover, neem dan contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.