U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Duurzame ramen: comfort en lagere energiekosten ineen

Woont u in een monument en heeft u het gehad met de hoge energierekeningen? Of met de tocht die via de ramen naar binnenkomt? Beter isoleren is dé oplossing voor lagere energiekosten en meer comfort in uw woning. Maar hoe precies? Nou, door duurzame ramen aan te schaffen. Hieronder leggen we uit hoe dat zit. Plus nog twee andere voordelen van duurzame ramen.

1) Zuinige woning met duurzame ramen

Het is al een jaren een doorn in het oog. U bent eigenaar van een monument, maar u struikelt over de hoge energiekosten en de slechte isolatie. Achterzetramen zijn een goed middel om deze kwalen te bestrijden. Met deze oplossing behoudt u het unieke karakter van uw monument én heeft u lagere energiekosten, meer comfort en minder CO2-uitstoot.

2) Duurzame ramen van ISOGLAS gaan langer mee

Standaard dubbelglas kent een beperkte houdbaarheidsdatum. Het gaat zo’n tien tot twintig jaar mee. Want op den duur laat de kit die de ramen met elkaar verbindt los, waardoor vocht en vuiligheid kan binnendringen. Met achter- en voorzetramen tackelt u dit probleem. U plaatst ze aan de binnen- of buitenkant van uw woning en u kunt er vijftig tot honderd jaar mee door.

3) Duurzame ramen: recycling van bron tot bron

Cradle to cadle? Heeft u weleens gehoord van dit begrip, waarbij duurzaamheid centraal staat. Dit houdt in dat gebruikte materialen worden verwerkt in een ander product. Zo werkt ISOGLAS ook bij de productie van voor- en achterzetramen. Uit gerecycled materiaal fabriceren wij nieuwe ramen. Als dit niet duurzaam is.

Bent u eigenaar van een monumentaal pand en zoekt u naar een duurzame oplossing voor betere isolatie die ook nog eens geld bespaart? Twijfel niet en neem contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.