Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een beter milieu begint met een voorzetraam

Er klonk gejuich, applaus en er vloeiden tranen. 195 landen kwamen deze maand overeen dat de opwarming van de aarde ruim onder de twee graden moet komen. Net als tijdens het pre-industriële tijdperk. Het streven is 1,5 graad anders lopen enkele eilandstaten onder de zeespiegel onder water.

Het gebruik van olie, gas en steenkool zal omlaag moeten. Er zal meer moeten worden ingezet op duurzame energie. Het terugdringen van het grondstoffengebruik lukt ook als we onze woningen beter isoleren. Dan hoeven we minder te stoken. Er zijn steeds meer mogelijkheden om te zorgen voor een betere isolatie, zoals een voorzetraam. We zetten de voordelen op een rij.

1) De dubbelslag van het voorzetraam

Met de aanschaf van een voorzetraam slaat u twee vliegen in een klap. Beschikt u over slecht geïsoleerde ramen? Waardoor kou en tocht hun weg weten te vinden naar de kamers? Een voorzetraam verhoogt de thermische isolatie. Daardoor verbruikt u minder energie wat ten goede komt van het milieu. En ook van uw portemonnee.

Daarnaast houdt een voorzetraam geluiden tegen van buitenaf, zoals van het verkeer of van terrassen. Afhankelijk van het glastype kunt u inzetten op meer thermische isolatie of juist meer akoestische isolatie. De keuze is aan u.

2) Een voorzetraam is een kant-en-klaar product

Niets slopen, niets nieuws produceren en niet opnieuw schilderen. Een voorzetraam is een kant-en-klaar product, waardoor u het milieu bespaart en niet aan kapitaalvernietiging doet. Het raam wordt bevestigd aan de buitengevel en het bestaande raam en kozijn blijven op hun plaats. Milieuvriendelijk opwaarderen, noemen we dat.

3) Een voorzetraam, binnen een dag gemonteerd

Ontwerpen, fabriceren, bezorgen en monteren, ISOGLAS neemt het gehele proces van een voorzetraam op zich. Wat het nog mooier maakt, is dat binnen een dag alle voorzetramen kunnen worden bevestigd. U zit dus niet een week lang in een puinzooi.

4) Duurzaamheid en een voorzetraam gaan hand in hand

Een voorzetraam staat voor duurzaamheid. Het verschil zit hem in de levensduur. Een voorzetraam is in de aanschaf duurder, maar gaat vier tot vijf keer langer mee dan een raam van mindere kwaliteit.

We leggen het uit aan de hand van een rekensom. Een raam van de concurrent kost €4.000, met een levensduur van vijftien tot twintig jaar. Dat komt neer op €200 à €266 per jaar. Bij ISOGLAS bedraagt een voorzetraam €5.000, met een levensduur van veertig jaar tot zestig jaar. Per jaar is dat  €83 à €125 per jaar. Een voorzetraam is verreweg de goedkoopste en mooiste oplossing.

Bekommert u zich om het milieu? Wilt u meer doen aan de isolatie van uw huis? Een voorzetraam is de beste oplossing. Meer weten? Bel of mail naar ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.