Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een goede architect kiest voor achterzetramen

Een strak uiterlijk. Een duurzaam product. En op de lange termijn de goedkoopste oplossing. Drie ijzersterke kenmerken van achterzetramen in een notendop. Drie eigenschappen die aantrekkelijk zijn voor architecten die zich bezighouden met de geluids- en thermische isolatie van monumentale panden.

1) Het strakke uiterlijk van achterzetramen

Het oog wil ook wat. Dat geldt voor iedereen. Architecten kiezen voor esthetiek en zoeken naar de mooiste oplossing. De achterzetramen van ISOGLAS staan bekend om hun strakke lijnen en ze zijn in alle profielkleuren te verkrijgen. Daardoor vallen de achterzetramen niet op en krijgt u er zo min mogelijk van te zien.

2) Achterzetramen, de goedkoopste oplossing

Op de lange termijn de goedkoopste oplossing. Dat is een van de geheimen van achterzetramen. Hoe zit dat? De initiële aanschafprijs van ISOGLAS-achterzetramen is wellicht hoger dan bij dubbelglas of zelfs dan bij de concurrentie, echter de levensduur van onze achterzetramen is vele malen langer. Achterzetramen gaan drie tot vier keer langer mee dan dubbelglas dat binnen 25 jaar mankementen gaat vertonen.

3) De duurzaamheidsfactor van achterzetramen

Een goede architect houdt rekening met de factor duurzaamheid in zijn/haar ontwerp. ISOGLAS speelt daarop in. We hebben hierboven al de langere levensduur van achterramen vermeld. Daar komt nog bij dat ISOGLAS werkt met 100 procent gerecycled glas en aluminiumprofielen. Daarnaast zorgen achterzetramen voor betere isolatie met als gevolg minder CO2-uitstoot.

Bent als architect op zoek naar de mooiste en beste oplossing om monumentale panden te isoleren? Dan komt u uit bij achterzetramen. Neem contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.