Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een goede nachtrust met geluidswerende voorzetramen

In het overvolle Nederland leven we boven op elkaars lip. Enige privacy en rust zijn soms ver te zoeken. Geluid van verkeer, terrassen en bouwwerkzaamheden verhindert een goede nachtrust of verstoort de concentratie tijdens het werk thuis of op kantoor.

Iedereen is gebaat bij comfort, een leefbare omgeving en wil in de eigen woning tot rust kunnen komen. De glassector is daarom voortdurend op zoek naar mogelijkheden die onze leefcomfort verbeteren, waardoor iedereen kan vertrouwen op een goede nachtrust en prettig kan werken. Geluidswerende voorzetramen dragen hiertoe bij.

Innovatie met geluidswerende voorzetramen

Door innovatie is tegenwoordig een nog hogere reductie van geluid mogelijk dan voorheen. De kunst is om trillingen te voorkomen, want trilling is geluid. De glasbranche zelf heeft de laatste jaren akoestisch isolerend glas ontwikkeld. Door speciaal doorzichtige folie tussen twee glasplaten te plaatsen wordt de trilling geneutraliseerd en daarmee het geluid gedempt.

Dit glas wordt als onderdeel van geluidswerende voorzetramen geplaatst in een trillingsarme afdichting. Door de spouw, de open ruimte tussen het bestaande glas en het te plaatsen glas, wordt het geluid verminderd. Dat betekent dubbele isolatie. Met een extra glaslaag wordt de ruimte nog beter geïsoleerd. In de spouw zit de winst.

Naast geluidswerende voorzetramen, ook geluidswerende achterzetramen

Behalve geluidswerende voorzetramen, die aan de buitengevel zitten, kunt u ook kiezen voor geluidswerende achterzetramen. Deze zijn aan de binnenkant gemonteerd en komen van pas bij monumentale panden, want ze doen geen afbreuk aan de authentieke uitstraling en er wordt bij deze constructie niets beschadigd aan het pand.

Bijkomend voordeel is dat achterzetramen bedienbaar zijn, waardoor u de ramen open en dicht kunt doen. Bij voorzetramen is dit niet mogelijk. Zowel voorzet- als achterzetramen zijn ook geschikt voor thermische isolatie. Wilt u meer weten over geluidswerende voorzetramen? Neem contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.