U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een hond? Een alarm? Neem ramen als inbraakpreventie

Een knuppel, mes, pepperspray of vuurwapen naast het bed – het zijn de maatregelen die slachtoffers van een woninginbraak nemen. Bijna de helft van de mensen bij wie is ingebroken grijpt naar zo’n verdedigingsmiddel. Dat bleek eind april uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken.

Een inbraak in uw huis laat emotionele sporen achter. Het beste middel is om inbrekers te beletten uw huis binnen te dringen. Een hond schrikt inbrekers af. Een alarminstallatie houdt het geboefte op afstand. Maar wist u dat ramen uitstekend dienen als inbraakpreventie? Ze vormen een extra verdedigingslinie tegen dieven die het hebben voorzien op uw spullen.

Ramen van ISOGLAS helpen inbraak te voorkomen

Want met voorzetramen brengt u een extra laag aan naast het al bestaande glas. Deze horde moeten de inbrekers zien te nemen. Maar ze kiezen al te graag de makkelijkste weg. Dus als ze stuiten op voorzetramen gaan ze het liever proberen bij de buren. Goed nieuws voor u, wat minder voor uw buren. Moeten zij ook maar voorzetramen nemen.

De inbrekers kunnen het schudden als ze ramen van ISOGLAS op hun pad tegenkomen. Bij ISOGLAS maken we het inbrekers met plezier extra lastig. We hebben voorzetramen ontwikkeld die bestand zijn tegen geweld door inbrekers, zoals tegen kegels. Om er zeker van te zijn dat de voorzetramen werken tegen inbraak hebben we ze onderworpen aan tests. Om nog betere veiligheid te garanderen maken wij de ramen op maat.

Voelt u zich thuis veiliger tegen inbraak als u voorzetramen neemt? ISOGLAS zorgt ervoor dat u met een gerust kunt slapen of uw huis kan verlaten. Neem dus contact met ons op.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.