U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een nieuw voorzetraam met betere isolatiewaarde

Een aantal jaren was ISOGLAS niet aanwezig op de Nederlandse Restauratiebeurs in Den Bosch. Maar deze week is het Haarlemse bedrijf wel van de partij. En hoe. ISOGLAS introduceert een nieuw type voorzetraam dat in combinatie met het bestaande glas de isolatiewaarde van een pand verhoogt.

ISOGLAS speelt in op de ontwikkeling dat huizen beter geïsoleerd moeten worden. Met dit nieuwe voorzetraam worden bestaande woningen gelijkwaardig aan nieuwbouw. Het type glas heeft dusdanig extra isolerend vermogen dat het volgens ISOGLAS in aanmerking komt voor subsidie. Zeker bij monumentale panden komt dit glas goed van pas.

Iedere vorm van energiebesparing is welkom

Iedere vorm van energiebesparing is tegenwoordig meer dan welkom. Daarom besteedt ISOGLAS tijd en aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe voorzetramen. Met de totstandkoming van het nieuwe glas is het Haarlemse bedrijf ongeveer driekwart jaar bezig geweest.

Het nieuwe voorzetraam past in een lange traditie van ISOGLAS. Een paar feiten op een rij: de bestaansgeschiedenis van ISOGLAS gaat meer dan vijftig jaar terug. In deze periode produceerde en installeerde ISOGLAS ruim 600.000 voorzetraamsystemen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt.

De Restauratiebeurs zet zich in voor het cultureel erfgoed

Met het nieuwe type voorzetraam zet ISOGLAS zich in voor het behoud en intact laten van monumentale panden. Een uitgangspunt dat goed aansluit bij de Nederlandse Restauratiebeurs in Den Bosch van 16 tot en met 18 april; de beurs maakt zich immers ook sterk voor de bescherming van (ons) cultureel erfgoed.

Vernieuwing, innovatie en natuurlijk beleving zijn de kernwoorden van deze achtste Nederlandse restauratiebeurs. De drie dagen bieden een uitgelezen kans om producten en diensten, kennis van en visie op de Nederlandse erfgoedsector onder de aandacht te brengen van een betrokken publiek.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.