Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Energielabel is ook interessant voor verhuurders

Het energielabel is ook aantrekkelijk voor huizenbezitters en vastgoedeigenaren die hun panden verhuren. Jarenlang was het energielabel vrijblijvend en had het amper invloed. Tot dit jaar toen de overheid het energielabel een nieuw leven inblies. Sindsdien spelen de richtlijnen een rol bij de verkoop of verhuur van een huis.

Met het energielabel kunnen kopers en huurders direct zien of een gebouw zuinig is of niet. Wie kiest voor een zuinige woning krijgt te maken met lagere energiekosten en minder energieverbruik. Nieuwbouw geldt al als energiezuinig, maar monumentale gebouwen lopen op dit gebied achter.

Een zuinige woning heeft meer huurpunten

Waarom is het energielabel interessant voor verhuurders? Hoe zuiniger een woning hoe hoger ze scoort in het puntensysteem van het woningwaarderingsstelsel. Een zuinige woning heeft meer huurpunten. Hiermee stijgt de waarde van een woning en kan de huurprijs omhoog. Geen slecht nieuws voor verhuurders die tot nu toe weinig verdienden aan energiekosten.

Goede isolatie maakt uw woning energievriendelijker. Dit voelt u niet alleen in de portemonnee, maar het verhoogt het wooncomfort en het milieu wordt minder belast. Daarbij dient het energielabel serieus te worden genomen. Als bij nieuwe verhuur een definitief label ontbreekt, riskeert de verhuurder een boete van maximaal 405 euro.

Koester onze historie door isolatie met voorzetramen

Historische panden dienen een inhaalslag te maken, doordat zij enkel glas kennen. Met voorzetramen wordt de historische uitstraling van een huis gekoesterd. Door isolatie met voorzetramen wordt het authentieke glas bespaard, maar door een raam ervoor te plaatsen bereikt u een optimale isolatie en er zijn geen gaten in de gevel voor nodig.

ISOGLAS produceert voorzetramen van dubbel glas in een slank profiel. Hierdoor verliest een pand niet zijn historische schoonheid. Naast de thermische isolatie zorgen voorzetramen ook voor minder geluid van buitenaf en dragen ze bij aan de brandveiligheid en inbraakpreventie. Van isolatie met voorzetramen profiteert zowel de verhuurder als de huurder.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.