U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Help het milieu en gebruik voorzetramen

Het schijnt een trend te zijn onder multinationals. Bedrijven als Ikea kopen tegenwoordig hele bossen op om duurzaam te kunnen werken, zo schreef de Amerikaanse krant The Wall Street Journal eind juli. Ikea gaat zijn meubels hakken uit eigen productiebossen in plaats van het kappen van eeuwenoude bomen.

Nou is het wellicht wat overdreven om zelf een heel bos te kopen om het milieu een handje te helpen, maar op kleinschaliger niveau kunt u ook bijdragen aan de toekomst van onze planeet. Hoe? Heel simpel. Door het aanschaffen van voorzetramen. Hiermee helpt u het milieu op verschillende manieren.

Met voorzetramen verbruikt u minder energie

Belangrijk voor het milieu is het gebruik van minder schadelijke energiebronnen als gas en olie. Zonnepanelen en windenergie zijn de laatste jaren sterk in opkomst als vorm van duurzaamheid. Ook voorzetramen dragen hun steentje bij. Ze isoleren uw huis beter, waardoor u minder energie verbruikt en, altijd een belangrijk argument, u bent minder geld kwijt aan stookkosten.

Maar daarmee houdt het niet op als we het over duurzaamheid en voorzetramen hebben. De ultieme vorm van duurzaam ondernemen is cradle to cradle. Hieronder wordt verstaan dat elk materiaal wordt hergebruikt. ISOGLAS doet niet anders. Wij recyclen glas en aluminiumprofielen voor verder hergebruik.

Voorzetramen van ISOGLAS gaan langer mee

Niet overtuigd van onze duurzame voorzetramen? Dan volgt hier nog een reden. Voorzetramen van ISOGLAS gaan zeker vijftig tot honderd jaar mee. Dat is drie tot vier keer langer dan een raam van inferieure kwaliteit. Opnieuw bespaart u geld en opnieuw worden hiermee grondstoffen bespaard.

Als u twijfelt over het algemene nut van voorzetramen dan gooien we er graag wat extra argumenten tegenaan om u over de streep te trekken. Drie voordelen op een rij: voorzetramen helpen tegen geluidsoverlast, zijn inbraakwerend en beschermen uw huis en spullen langer tegen brand. Kortom, met voorzetramen slaat u op meerdere terreinen uw slag.

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vindt u het kopen van een bos wat ver gaan? Neem voor de aankoop van voorzetramen contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.