U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Isolatie met voorzetramen bespaart u een boete

Voor vastgoedbeheerders valt er niet aan te ontkomen: het energielabel. Of u nou een huis verkoopt of verhuurt, elk vastgoedbeheerder moet voldoen aan de voorwaarden om het pand zo energiezuinig mogelijk te maken. Voor nu zijn er voorlopige energielabels afgegeven, maar wilt u een pand verkopen of verhuren dan heeft u een definitief energielabel nodig.

Hoe kunt u die behalen? Door het gebouw zo energievriendelijk te maken. Dit bespaart het milieu en brengt de stookkosten omlaag. Daarvoor helpen goede zonnepanelen, energiezuinige verwarming en isolatie met voorzetramen. Heeft u geen definitief label bij verkoop of verhuur dan loopt u als vastgoedbeheerder kans op een boete van maximaal 450 euro.

Isolatie met voorzetramen zorgt voor hogere verkoop/verhuurprijs

Wat betekent het energielabel voor de vastgoedbeheerder? Behalve het risico op een boete en het pand zo energiezuinig mogelijk maken. Bij een energiezuinige woning kan ook de kassa bij de vastgoedbeheerder gaan rinkelen. U kunt immers de verkoopprijs van het pand verhogen. Een zuinig huis is een extra verkoopargument.

Ook de verhuurprijs kan omhoog. Die is gekoppeld aan het puntensysteem van het woningwaarderingsstelsel. Een energiezuinige woning, bijvoorbeeld door middel van isolatie met voorzetramen, scoort hoger binnen dit systeem en vergaart meer huurpunten, waardoor de huurprijs kan worden verhoogd. Zo slecht nog niet, zo’n energielabel.

Isolatie met voorzetramen houdt de kou tegen

Hét zwakke punt in de thermische isolatie van panden, zeker in monumentale gebouwen, zijn de ramen. Juist hier komt in de winter kou binnen, waardoor de warmte in de kamers slecht wordt behouden. Door isolatie met voorzetramen voorkomt u dit probleem en wordt u woning zuiniger en gaat de energierekening omlaag.

ISOGLAS heeft een naam hoog te houden in het produceren en monteren van voorzetramen. Wij kiezen voor duurzaam en innovatie en bieden een ruime keuze aan voorzetramen, tot aan driedubbel glas (HR++ glas), die op maat kunnen worden gemaakt en geschikt zijn voor elk gebouw.

Bent u bereid te investeren in betere isolatie? Voorzetramen van ISOGLAS helpen u verder. Neem daarom contact met ons op.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.