Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kies voor uw monument. Kies voor voorzetramen

Het Koninklijk Paleis op de Dam, Slot Zeist, het restaurant van dierentuin Artis en het Centraal Station in Amsterdam, stuk voor stuk monumentale gebouwen die ons land kleuren. Ze zijn onderdeel van ons cultureel erfgoed. En dat moet zo blijven. Dat doen we door zuinig met ze om te springen en ze op een respectvolle manier te behandelen.

Willen we aanpassingen verrichten dan mogen die niet ten koste gaan van de monumentale waarde van een pand. Tegelijkertijd streven we naar moderne oplossingen die ons leven aangenaam maken. Dat botst soms met het behoud van ons cultureel erfgoed. Zoals bij isolatie. Maar wie kiest voor comfort en gemak met behoud van een monument komt uit bij voorzetramen.

Met voorzetramen isoleert u elk monument

Monumenten hebben de reputatie slecht geïsoleerd te zijn. Het enkele glas laat kou door. Met voorzetramen voorkomt u dit. Of eigenlijk zijn het achterzetramen, een bij het grote publiek minder bekende naam. De achterzetramen, gezien vanaf de binnenkant van de woning, worden immers aan de binnenkant geplaatst.

Wat is het geheim van voorzetramen bij een monument? Met voorzetramen, dus eigenlijk achterzetramen, kiest u voor een thermische en geluidsisolatie, waarbij het originele, monumentale raam blijft behouden. Daar wordt niet aan gemorreld. Kortom, de generaties na ons kunnen blijven genieten van ons cultureel erfgoed.

Voorzetramen voor een monument, snel geregeld

Het is allemaal met een telefoontje geregeld. ISOGLAS neemt het gehele proces van begin tot eind op zich. We ontwerpen, fabriceren, bezorgen en installeren de voorzetramen bij elk monument. U heeft er geen omkijken naar.

En ziet u op tegen de kosten? Geen nood. Per gemeente is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de isolatie van monumentale gebouwen. Let wel op, iedere gemeente hanteert andere tarieven. Heeft u hart voor uw monumentale pand? Neem dan contact op met ISOGLAS en behoud ons cultureel erfgoed voor de toekomstige generaties.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.