Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voor- en achterzetramen, helemaal van deze tijd

Voor- en achterzetramen oudbollig? Iets uit vroegere tijden? Wie dat als (jonge) aannemer, architect of ontwerper gelooft, heeft even een opfriscursus nodig. Graag stellen we dat beeld voor je bij. Voor- en achterzetramen bieden een slim en elegant alternatief met hoog rendement (hr++) en overzichtelijke kosten.

Het klinkt misschien verwarrend: voor- en achterzetramen. Wat houden ze in? Achterzetramen bevestig je aan de binnenkant van het kozijn. Voorzetramen aan de buitengevel. Doordat we bij ISOGLAS constant bezig zijn met innoveren en ons ontwikkelen gaan voor- en achterzetramen mee met de tijd en hebben ze voordelen te over.

De vijf voordelen van voor- en achterzetramen

Wat die voordelen zijn? Deze zul je ongetwijfeld kennen: thermische en geluidsisolatie. Die eerste merken je cliënten in hun portemonnee, want er komt minder kou binnen, waardoor de energierekening daalt. Daarnaast hebben ze hebben minder last van herrie op straat. Nog een voordeel: brandveiligheid. Voor- en achterzetramen beschermen spullen tegen brand. Let wel: Deze type ramen zijn er alleen voor de zakelijke markt, niet voor particulieren.

Nog een pluspunt. Voor- en achterzetramen maken het inbrekers moeilijker om binnen te komen. Ze moeten immers door een extra laag glas heen. En tot slot: voor- en achterzetramen gaan drie tot vier keer langer mee dan dubbelglas, waar de kit tussen de ramen loslaat en vocht en viezigheid binnentreedt. Duurzaam dus. Echt van deze tijd.

Wist je dat achterzetramen ideaal zijn voor monumenten?

Werk je veel met monumentale panden? Dan kun je achterzetramen gebruiken. Je monteert ze immers aan de binnenkant van het kozijn, waardoor aan de buitengevel niet hoeft te worden gemorreld. Achterzetramen kun je ook nog eens bedienen. Goed om de boel even te luchten. En de spouw is makkelijk schoon te maken.

Heb je als zzp-er geen tijd om zelf een voor- of achterzetraam te fixen? Geen nood. Laat dat werk gerust aan ons over. We produceren, bezorgen en monteren de voor- en achterzetramen, zodat jij verder kan gaan met je andere werkzaamheden. Daarbij pak je ook nog provisie. Mooi, toch?

Overtuigd van het nut van voor- en achterzetramen? Of wil je meer weten? Kom bij ons langs voor een presentatie of rondleiding. Neem eerst wel even contact met ons op.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.