Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voorzetramen, een duurzame investering

Vastgoedbeheerders letten op de financiën. Daarom kunt u niet om voorzetramen heen. De talrijke pluspunten die u krijgt voor de aanschaf van voorzetramen maken dat u de kosten er al weer snel uit heeft. Om het overzichtelijk te houden: hier de drie grootste voordelen van voorzetramen op een rij. Daar kan geen euro tegenop.

1) Kosten? Voorzetramen verhogen de waarde van een pand

Het volgende moet elke vastgoedbeheerder als muziek in de oren klinken: voorzetramen verhogen de waarde van een pand. Door de komst van het energielabel kunt u niet heen om voorzetramen. Zij zorgen voor een zuinige woning en lagere energiekosten. Hoe energiezuiniger een pand hoe hoger de (huur)prijs.

2) Duurzaamheid wint het van de kosten van voorzetramen

Wat betreft duurzaamheid haalt u ook de kosten van voorzetramen eruit. Als het gaat om levensduur laten voorzetramen glas van mindere kwaliteit lachend en ruimschoots achter zich. Voorzetramen gaan zeker vijftig tot honderd jaar mee, terwijl hun mindere broeders hooguit de leeftijd van dertig jaar behalen. Dat is nog eens een voordeel.

3) ISOGLAS houdt de kosten van voorzetramen laag

ISOGLAS heeft een lange staat van dienst. Sinds 1958 leveren wij voorzetramen. Dit maakt ons bij uitstek geschikt tot experts. Constant zijn we bezig met innovatie en vernieuwing om niet alleen ramen van hoge kwaliteit te produceren, maar ook om de productiekosten omlaag te brengen. Dit heeft als gevolg dat ISOGLAS voorzetramen tegen een lagere prijs kan verkopen.

Wilt u weten hoeveel voorzetramen kosten? Neem dan contact op met ISOGLAS en vraag een offerte aan.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.