U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voorzetramen laten maken? De voordelen van ISOGLAS

Wie als architect, vastgoedbezitter of aannemer op zoek is naar voorzetramen wil zijn klant graag een kwalitatief goed product aanbieden. Maar tussen fabrikanten van voorzetramen bestaan grote verschillen in kwaliteit. Daarom bij deze drie, eigenlijk vier, redenen waarom ISOGLAS de beste partner is voor het maken van voorzetramen.

1) Wij maken voorzetramen voor een lange levensduur

Bij veel frames, ook wel profielen genoemd, rond voorzetramen wordt gewerkt met schroefjes. Schroeven zijn kwetsbaar. Ze houden het tien jaar vol en dan hebben ze door trillingen hun waarde verloren met als gevolg dat het voorzetraam los komt te zitten. Bij ISOGLAS werken we met voorgevormde ingeperste hoekverbindingen, zonder schroeven. Het resultaat is een megasterk, stijf frame, waardoor de levensduur van een voorzetraam vijftig tot honderd jaar telt.

2) Voorzetramen laten maken? Ze gedijen bij een stevig frame

De zwaarte van het frame, ook wel het profiel, bepaalt de stijfheid rond het raam. Die zorgt op haar beurt voor stabiliteit. Bij een klein raam is het niet van belang, wel bij een groot raam. Als de stabiliteit alleen aankomt op het glas, wordt de kwetsbaarheid van de constructie vergroot. Daarom fabriceert ISOGLAS stevige profielen die de stevigheid rond het raam vergroten.

3) Ook de afdichting is van belang bij het maken van voorzetramen

Maar uiteindelijk draait het bij voorzetramen om isolatie, zowel tegen geluid als tegen tocht. Daarom hebben we gekozen voor een afdichting die bestaat uit een dubbele rubberen strip tussen het kozijn en het voorzetraam. Zo zit uw klant er een stuk comfortabeler bij.

Laat u als architect, vastgoedbezitter of aannemers voorzetramen maken door ISOGLAS dan profiteert jullie klant niet alleen van bovengenoemde voordelen, maar zelf heeft u er ook geen omkijken naar. Want wij gaan voor u aan de slag en geven advies, doen het inmeten, de productie en de montage. Meer weten? Bel of mail naar ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.