Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voorzetramen met dubbel glas geven elk pand een opwaardering

Het is ‘hot’ momenteel: werken in oude leegstaande kantoorpanden, scholen of fabrieken. De opkomende groep van zzp’ers en parttimers is op zoek naar goede werkplekken en vinden die in dit soort gebouwen. Echter, deze leegstaande panden zijn dikwijls toe aan een grondige renovatie.

Door verwaarlozing schort het zulke gebouwen aan goede isolatie. Wat kunt u hier als architect, vastgoedbeheerder of investeerder aan doen, zodat niet alleen de gebruikers er warmer bijzitten, maar ook dat u de waarde van een pand ziet toenemen? Voorzetramen van dubbel glas gelden als een adequate oplossing.

Voorzetramen met dubbel glas: lagere energiekosten, hogere huurprijs

Deze constructie zorgt voor een perfecte thermische en geluidisolatie. Bij voorzetramen met dubbel glas creëert u met het bestaande raam driedubbel glas. Zit er al dubbel glas in en worden voorzetramen met dubbel glas toegevoegd dan heeft u vierdubbel glas. Deze oplossing brengt de energiekosten omlaag, maakt een hogere huurprijs mogelijk en biedt de gebruikers comfort.

Voorzetramen met dubbel glas onderbreken de zogeheten koudebrug die ontstaat door slecht isolerende aluminium kozijnen. We spreken van een koudebrug als warme lucht van binnen en de koude lucht van buiten elkaar ontmoeten en er condens en vocht ontstaat. Dit leidt tot warmteverlies. Dit wordt voorkomen door voorzetramen met dubbel glas te installeren.

Kies voor duurzaamheid, kies voor voorzetramen met dubbel glas

Wanneer u kiest voor voorzetramen met dubbel glas, ondergaat het pand geen ingrijpende renovatie. Heeft u kozijnen die technisch gezien nog in prima staat zijn? Dan kunt u deze behouden en de aan de binnenzijde te plaatsen voorzetramen toevoegen. Zo krijgen de bestaande kozijnen een opwaardering en blijft het pand intact.

Tevens kiest u voor de lange termijn. Voor duurzaamheid. Voorzetramen met dubbel glas van ISOGLAS gaan vijftig tot honderd jaar mee. Dat is drie à vier keer langer dan ramen van inferieure kwaliteit. Naast de lagere energiekosten bespaart u dus ook op deze manier geld en dat voelt u in de portemonnee.

Is uw pand toe aan een renovatie en wilt u de isolatie verbeteren? Met voorzetramen met dubbel glas bereikt u uw doel. Bel of mail naar ISOGLAS voor meer informatie.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.