Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat u moet weten over geluidswerende voorzetramen

Genoeg van de herrie op straat? Het ronkende verkeer? Het gelach op de terrassen buiten tot ‘s avonds laat? Het irriteert, verstoort de concentratie of houdt je uit je slaap. Wat doe je ertegen? Vanuit het raam roepen of het zachter kan? Verhuizen? Er is een eenvoudiger oplossing: geluidswerende voorzetramen. We zetten de drie grootste voordelen op een rij.

1) Maximale demping bij geluidswerende voorzetramen

Genoeg van de herrie, dus. Dan vormen geluidswerende voorzetramen misschien wel de juiste oplossing voor een heerlijke rustige nacht slapen. De demping van geluidswerende voorzetramen is maximaal. De ruimte, de spouw, tussen het voorzetraam en het al bestaande raam zorgt voor een hoog rendement. Stilte gegarandeerd. Welterusten.

2) Met geluidswerende voorzetramen hoef je niets te slopen

Niks hak-, breek-, of sloopwerk bij deze constructie. Geluidswerende voorzetramen vestig je vast aan het bestaande kozijn. Daardoor houd je het huis of kantoor intact. Voor monumentale gebouwen is dit de beste uitkomst. Met geluidswerende voorzetramen blijft ons cultureel erfgoed behouden. Daar kunnen we niet zuinig genoeg op zijn.

3) Genoeg ventilatie met geluidswerende voorzetramen

De temperatuur stijgt. De vogels fluiten. De bomen worden groen. Bloemen geuren. Je huis kan niet achterblijven. Dus open die ramen en laat de frisse voorjaarslucht de woon- en slaapkamer binnentreden. Dat kan ook met geluidswerende voorzetramen. Die zijn op een eenvoudige manier te bedienen en te openen. Laat de lente maar komen.

Overtuigd van de pluspunten van geluidswerende voorzetramen? Neem gerust contact op met Isoglas.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.