Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wel eens gedacht aan inbraakpreventie met ramen?

We hebben natuurlijk de bodyguards die menig acteur of muzikant, ja zelfs beroemde voetballers, beschermen tegen opdringerige fans. Of de beveiligers met het bekende v-logo op hun revers bij nachtclubs. We beveiligen onze woningen en kantoren met camera’s en geavanceerde alarmsystemen.

Dit zijn de bekende manieren van beveiliging van mensen, woningen, winkelpanden en kantoren. Maar heeft u ook weleens aan bouwkundige beveiliging gedacht? Vast niet. Niet dat die geschikt is om personen te beschermen, maar wel voor winkels en woningen. We hebben het over raambeveiliging. Ideaal tegen inbraken en ramkraken.

Ramen als inbraakpreventie vormen een extra barrière

Van oudsher denken we dat ramen een zwakke plek vormen tegen inbraak. Dat hoeft niet. Wie voorzetramen, geplaatst aan de buitengevel, gebruikt, maakt het voor inbrekers al een stuk lastiger. Onze geteste glastypen, bestaande uit verschillende kunststoffen, vormen een optische en fysieke barrière voor degenen die het op uw bezittingen hebben voorzien.

Daarnaast hebben we het hier over transparante beveiliging. Heeft u een winkel dan blijven uw producten duidelijk zichtbaar in de etalages. U hoeft dus geen rolluik aan te schaffen dat elk zicht ontneemt en vaak ook een hoger prijskaartje kent.

Onze ramen voorkomen letsel

Bij bouwkundige beveiliging kunnen we ook denken aan manieren die letsel moeten voorkomen. Achterzetramen, aan de binnengevel, komen zeer van pas bij openbare ruimtes als gymzalen op scholen. Het stevigere materiaal voorkomt dat het originele glas breekt en er geen verwondingen ontstaan. Een veilige en geruststellende gedachte voor de kinderen, ouders en schoolleiding.

Door het gebruik van voorzetramen hoeft u niets aan uw pand te veranderen of te slopen. U voegt alleen wat toe aan iets dat al bestaat. Uw woning, winkel of kantoorpand krijgt hiermee een opwaardering. Laat het produceren, bezorgen en installeren met een gerust hart over over aan ISOGLAS.

Kiest u voor bescherming en veiligheid? Twijfel niet en koop voorzet- of achterzetramen. Heeft u nog vragen? Klop dan gerust bij ons aan.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.