U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wie zegt er nou nee tegen brandwerende voorzetramen?

Het is een drieklapper waar geen enkel glasbedrijf nee tegen kan zeggen. Ga maar na: u draagt geen risico, u verdient een provisie en u heeft een tevreden klant. Dat is het resultaat als u kiest voor brandwerende voorzetramen en de productie, levering en verantwoordelijkheid overlaat aan ISOGLAS. Wij geloven dat samenwerking als in een team leidt tot het beste resultaat.

Als glasbedrijf heeft u natuurlijk het beste voor met uw klant. Diens veiligheid staat voorop. Met brandwerende voorzetramen wordt een woning of bedrijfspand langer beschermd tegen brand. Ze kunnen mensen en spullen extra veiligheid bieden. Brandwerende voorzetramen zijn ideaal voor onder meer monumentbezitters, architecten en gebouwbeheerders.

Gecertificeerde brandwerende voorzetramen

U haalt hoogstaande kwaliteit binnen. ISOGLAS levert als enige bedrijf in Nederland gecertificeerde brandwerende voorzetramen. Ze dragen het keurmerk WBDBO. Ofwel: de gewenste weerstand tegen branddoorslag en -overslag.

Onze brandwerende voorzetramen kennen een WBDBO van 33 minuten. Dit is de minimale tijd waarbij een constructie niet verwoest kan worden door vuur. We hebben het keurmerk bemachtigd door onze ramen samen met het onafhankelijke bureau Peutz keer op keer te testen, totdat ze voldeden aan de juiste eisen.

Brandwerende voorzetramen nodig? Wij doen al het werk

ISOGLAS neemt het hele proces van brandwerende voorzetramen van a tot z voor zijn rekening, zodat u er als glasbedrijf geen omkijken naar heeft. Wij nemen de afmetingen op, gaan aan de slag met het ontwerp en de productie en leveren en bevestigen de ramen binnen de afgesproken termijn. Voor het hele proces nemen wij de verantwoordelijkheid op ons.

U loopt geen risico en uw klant krijgt het beste advies. U fungeert als tussenpersoon en houdt daarmee de regie en financiën van uw klant onder controle. ISOGLAS is geen glashandel, maar een onafhankelijk expert in voor- en achterzetramen afkomstig uit de eigen fabriek en heeft louter vakmensen in dienst.

ISOGLAS werkt graag in teamverband met elk glasbedrijf samen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.