Alles wat u moet weten over brandbeveiliging

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Alles over brandpreventieve maatregelen

Effectieve brandpreventie is een van de belangrijkste aspecten van een veilige woon- of werkomgeving. De Nederlandse wet besteedt hier veel aandacht aan; zowel het Bouwbesluit als het Gebruiksbesluit en het Arbo-besluit schrijven brandpreventieve maatregelen voor om gebruikers en bewoners onder zoveel mogelijk omstandigheden te beschermen. Als bouwer, eigenaar, beheerder of exploitant dient u aan deze voorschriften te voldoen – maar niet alle brandpreventieve maatregelen zijn geschikt voor iedere situatie.

Wilt u brandpreventieve maatregelen treffen voor een monumentaal pand, of zoekt u een manier om een gebouw beter tegen brand te beveiligen zonder de hoge kosten die met gevelreconstructie gepaard gaan? Maak dan kennis met de effectieve oplossingen van ISOGLAS.

Hoe kunt u de juiste brandpreventieve maatregelen treffen?

Raampartijen spelen een grote rol bij brandveiligheid. Conventionele beglazing biedt onvoldoende bescherming bij intense warmtestraling en is bovendien kwetsbaar voor vuur, net als de kozijnen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat brandpreventieve maatregelen zich vaak concentreren op het verbeteren van de brandveiligheid van ramen en kozijnen. Bij nieuwbouwprojecten kunnen deze brandpreventieve maatregelen vaak al tijdens de bouw worden doorgevoerd.

Bestaande objecten en monumentale panden zijn een lastiger verhaal – grootschalige aanpassingen aan de gevel zijn vaak bijzonder duur, en in sommige gevallen zelfs verboden. Met de ProFire-serie van ISOGLAS kunt u ook in deze situaties echter de juiste brandpreventieve maatregelen treffen, zonder torenhoge kosten en zonder aanpassing van het aanzicht van het pand. De brandwerende achterzetramen worden aan de binnenzijde op het kozijn gemonteerd, waardoor u onopvallend de gewenste brandveiligheid kunt realiseren.

Laat ISOGLAS uw brandpreventieve maatregelen versterken!

Bent u als aannemer, eigenaar of architect betrokken bij de ontwikkeling van een pand, en wilt u zeker weten dat uw brandpreventieve maatregelen voldoen aan de eisen van de brandweer, gemeente en nationale wetgeving? Vindt u het als beheerder of VvE belangrijk dat de brandveiligheid van uw pand goed geregeld is?

In dat geval zijn de hoogwaardige brandwerende achterzetramen van ISOGLAS de ideale keuze. Onze raamconstructies zijn samengesteld uit gehard, gelaagd glas en hittebestendige staallegeringen. De brandwering is tweezijdig en bovendien gecertificeerd – niet alleen voor het raam, maar de gehele constructie van raam en kozijn.

Wilt u weten hoe ISOGLAS u kan helpen om de juiste brandpreventieve maatregelen te treffen? Vraag direct een offerte aan, of neem contact op met een van onze medewerkers!

De voordelen van brandbeveiliging

Het aanbrengen van brandbeveiliging biedt vele voordelen – de voorzetramen van ISOGLAS beschermen uw pand, bezittingen en veiligheid.
Wilt u weten hoe dit precies in zijn werk gaat, en waarvoor onze brandwerende ramen kunnen worden gebruikt? Onze specialisten vertellen u graag meer over de voordelen van onze brandbeveiliging.

Ontdek de voordelen van onze brandbeveiliging

Getest en gekeurd glas

Wilt u de gewenste weerstand tegen branddoorslag en –overslag (WBDBO) realiseren, dan moeten zowel het gebruikte glas als de constructie van het raam voldoen aan de gestelde eisen. ISOGLAS gebruikt voor brandbeveiliging uitsluitend daarvoor geschikte materialen, en kan u perfect voorlichten over de eisen op dit gebied.

Lees meer over WBDBO-gecertificeerd glas en hoe wij dit in onze producten gebruiken

Kosten

Wanneer het gaat om uw eigen veiligheid en dat van uw familie of personeel mag de prijs van uw brandbeveiliging geen barrière zijn. Daarom streeft ISOGLAS naar een combinatie van hoogwaardige, langdurige bescherming en eerlijke, concurrerende prijzen. Zo wordt effectieve beveiliging tegen brand en brandschade een stuk voordeliger en voor iedereen toegankelijk.

Lees meer over de kosten van onze brandbeveiliging

Voorbeelden van onze brandbeveiliging

Brandbeveiliging kan, afhankelijk van het doel, op vele gebieden worden ingezet. ISOGLAS biedt oplossingen voor zowel het beveiligen van de gevel als het creëren van veilige vluchtroutes binnen uw pand. Wilt u weten wat er bij ons allemaal mogelijk is? Bekijk dan de voorbeelden in ons portfolio of laat u informeren over de mogelijkheden.

Voorbeelden van onze voorzetramen ontwikkeld voor brandbeveiliging

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.