Alles wat u moet weten over brandbeveiliging

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een brandwerend kozijn laten plaatsen?

Effectieve brandpreventie is niet altijd eenvoudig toe te passen op de ramen en vensters van een pand. Wilt u de brandveiligheid uniform verbeteren, dan zal niet alleen het glas, maar ook het kozijn brandwerend moeten zijn. Bij monumentale panden is dit vaak niet zonder meer mogelijk, aangezien de kozijnen niet vervangen kunnen worden zonder het aanzicht van het pand te veranderen. Voor niet-monumentale panden met veel ramen is gevelreconstructie door plaatsing van een nieuw brandwerend kozijn eveneens onpraktisch, aangezien dit al snel astronomische kosten met zich meebrengt.

Gelukkig heeft ISOGLAS een innovatieve oplossing. Onze ProFire achterzetramen bieden alle voordelen van een brandwerend kozijn, zonder ingrijpende structurele aanpassingen aan het pand.

ISOGLAS maakt ieder kozijn brandwerend

De brandwerende achterzetramen van ISOGLAS zijn uniek in hun soort. Onze ProFire raamsystemen zijn gemaakt van hoogwaardig brandvertragend glas en hittebestendige staallegeringen en worden aan de binnenzijde tegen het bestaande raam gemonteerd. Hierdoor wordt niet alleen het raam, maar ook het kozijn brandwerend. Daarbij biedt het achterzetraam niet alleen bescherming tegen brand – het zorgt ook voor verbeterde warmte- en geluidsisolatie en draagt bij aan inbraakpreventie.

ProFire achterzetramen zijn bovendien gecertificeerd als effectieve brandwering. Uit tests uitgevoerd door een gerenommeerde keuringsinstantie is gebleken dat het plaatsen van ISOGLAS achterzetramen zowel glas als kozijn brandwerend maakt. ISOGLAS is het eerste bedrijf in Nederland met dergelijke certificatie.

Vraag een offerte aan voor uw brandwerend kozijn

Zoekt u een praktische en voordelige manier om de brandveiligheid van een pand te vergroten? Met een ISOGLAS achterzetraam heeft u de garantie dat ieder kozijn brandwerend is. Daarbij zorgen wij uiteraard graag voor een passende oplossing. Onze specialisten kunnen voor vrijwel ieder type raam of kozijn een brandwerend achterzetraam op maat maken.

Wilt u meer weten over hoe wij de constructie rondom uw raam en kozijn brandwerend maken, of bent u benieuwd naar de kosten? Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ISOGLAS. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, dan kunt u deze eenvoudig online aanvragen.

De voordelen van brandbeveiliging

Het aanbrengen van brandbeveiliging biedt vele voordelen – de voorzetramen van ISOGLAS beschermen uw pand, bezittingen en veiligheid.
Wilt u weten hoe dit precies in zijn werk gaat, en waarvoor onze brandwerende ramen kunnen worden gebruikt? Onze specialisten vertellen u graag meer over de voordelen van onze brandbeveiliging.

Ontdek de voordelen van onze brandbeveiliging

Getest en gekeurd glas

Wilt u de gewenste weerstand tegen branddoorslag en –overslag (WBDBO) realiseren, dan moeten zowel het gebruikte glas als de constructie van het raam voldoen aan de gestelde eisen. ISOGLAS gebruikt voor brandbeveiliging uitsluitend daarvoor geschikte materialen, en kan u perfect voorlichten over de eisen op dit gebied.

Lees meer over WBDBO-gecertificeerd glas en hoe wij dit in onze producten gebruiken

Kosten

Wanneer het gaat om uw eigen veiligheid en dat van uw familie of personeel mag de prijs van uw brandbeveiliging geen barrière zijn. Daarom streeft ISOGLAS naar een combinatie van hoogwaardige, langdurige bescherming en eerlijke, concurrerende prijzen. Zo wordt effectieve beveiliging tegen brand en brandschade een stuk voordeliger en voor iedereen toegankelijk.

Lees meer over de kosten van onze brandbeveiliging

Voorbeelden van onze brandbeveiliging

Brandbeveiliging kan, afhankelijk van het doel, op vele gebieden worden ingezet. ISOGLAS biedt oplossingen voor zowel het beveiligen van de gevel als het creëren van veilige vluchtroutes binnen uw pand. Wilt u weten wat er bij ons allemaal mogelijk is? Bekijk dan de voorbeelden in ons portfolio of laat u informeren over de mogelijkheden.

Voorbeelden van onze voorzetramen ontwikkeld voor brandbeveiliging

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.