Alles wat u moet weten over constructie en kwaliteit

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Glassoorten voorzetramen

Vrijwel alle soorten glas zijn mogelijk, mits in de profielen te passen.

Akoestisch isolatieglas

Voor het isoleren van bijvoorbeeld verkeerslawaai zijn er bij ons verschillende mogelijkheden. Ten eerste zijn 4 verschillende glassoorten geschikt om uw probleem geheel of gedeeltelijk op te lossen, afhankelijk van de mate van overlast.

Akoestisch gelaagd 66.A2

Als u veel last heeft van de lage geluidstonen van bijvoorbeeld vrachtwagens of autobussen of juiste van hoge tonen van bijvoorbeeld vliegtuigen of bromfietsen dan raden wij u aan te kiezen voor Akoestisch gelaagd 66.A2. Dit glas is 12,8 mm dik met een akoestisch dempende tussenlaag. Het heeft de eigenschap om vooral fors geluid te isoleren. U kunt dan het overgrote deel van het binnenkomende geluid via de ramen isoleren, afhankelijk van de sterkte van de geluidsbron.

Akoestisch gelaagd 44.A2

De opvolgende is Akoestisch gelaagd 44.A2 met 8,8 mm dik. Dit glas heeft dezelfde eigenschappen als akoestisch gelaagd 66.A2, maar dan isoleert het in wat mindere mate.

Gelaagd glas 33.1, 33.2, 44.1, 44.2, 55.2

Dan komen de gelaagde glassoorten met een pvb folie ertussen. Doordat deze folie een mindere akoestische demping heeft, zijn deze glassoorten iets minder geschikt om een hoog resultaat te halen. Het voordeel van gelaagd glas is dat altijd een nog betere demping bereikt wordt dan met gewoon glas zonder folie.

Floatglas 8 mm

Deze glassoort is voornamelijk bedoeld voor warmte-isolatie, maar geeft ook een beperkte geluidreductie. Op onze informatiepagina leest u meer over floatglas.

Floatglas 4, 5 en 6 mm

Deze glassoorten worden vooral gebruikte als warmte-isolatie.

Polycarbonaat

Polycarbonaat is kunststof en wordt veelal toegepast bij inbraakbeveiliging.
Polycarbonaat is slag- en stootvast.

Brandvertragend glas 30 en 60 minuten brandwerend

Dit glas vertraagt de brand 30 c.q. 60 minuten.

Isolatie (dubbel)glas

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.