Alles wat u moet weten over constructie en kwaliteit

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voorzetraamprofielen

Een voorzetraam is een complete oplossing – een volledig afgewerkt raam dat zonder hak- of breekwerk aan de binnenzijde of buitenzijde van uw bestaande ramen gemonteerd kan worden. Omdat dit type raam feitelijk in één pakket geleverd wordt is dus niet alleen het gebruikte glas, maar ook de omlijsting van het raam een belangrijke factor in de kwaliteit van het resultaat.

Omdat voorzetramen voor uiteenlopende doeleinden ingezet kunnen worden zijn er veel verschillende soorten voorzetraamprofielen beschikbaar. Het assortiment van ISOGLAS bevat een brede selectie van hoogstaande voorzetraamprofielen voor ieder toepassingsgebied. Zo kunnen wij garanderen dat het gehele raam aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Soorten voorzetraamprofielen

Als u voorzetramen wilt laten installeren is het belangrijk om rekening te houden met de eisen die de beoogde toepassing aan het raam zal stellen. Akoestische isolatie vereist bijvoorbeeld een andere aanpak dan brandbescherming of inbraakpreventie. Wilt u een maximaal effectieve oplossing realiseren, dan zullen de voorzetraamprofielen de eigenschappen van het glas moeten ondersteunen.

Bij ISOGLAS zijn verscheidene kant-en-klare voorzetraamprofielen beschikbaar voor iedere gebruiksvorm. Onze profielen zijn geschikt voor akoestische isolatie, thermische isolatie, brandwering en inbraakpreventie, en kunnen standaard in verschillende kleuren en formaten worden geleverd.

Voorzetraamprofielen op maat

Heeft u voorzetramen met bijzondere specificaties nodig? Van specifieke kleuren tot ongewone afmetingen en zelfs compleet nieuwe ontwerpen – ISOGLAS kan alle voorzetraamprofielen aanpassen voor een speciale oplossing op maat. De maximale afmetingen van onze voorzetraamprofielen lopen op tot 2 x 3 m (dit is afhankelijk van de toepassing). Daarbij zijn de profielen in iedere kleur leverbaar – onze standaardkleuren zijn alleen een indicatie van de kleuren die direct uit ons magazijn geleverd kunnen worden.

Wilt u dus zeker weten dat uw voorzetraamprofielen perfect aansluiten bij de situatie waarvoor u ze wilt inzetten? U hoeft alleen maar de details van het project met ons te bespreken – de experts van ISOGLAS doen de rest.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.