U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Technische tekeningen van onze profielen (profieltypen)

De voorzetramen van ISOGLAS zijn altijd voorzien van hoogwaardige profielen. De vorm van deze profielen hangt echter af van de specifieke toepassing en het doel van het raam. Om hier een beter inzicht in te geven heeft ons team een overzicht van technische tekeningen aangelegd – deze omvat zowel onze eigen ontwerpen als de profielen in onze voorraad.

Om onze PDF-documenten met technische tekeningen te kunnen openen en bekijken heeft u het gratis programma Adobe Reader nodig. Download Adobe Reader hier.

 

Profieltypen

Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden vermelden wij hierbij de maximale afmetingen en onze standaardkleuren. Uiteraard zijn alle kleuren mogelijk, maar deze kleuren hebben wij op voorraad.

Basic 20 (L1)
max. 1,5 m²

Proline 27 (L27)
max. 2 x 3 meter

Proline XL 27 (L3)
max. 2 x 3 meter

Basic XL 45 (L5)
max. 2 x 3 meter

ProSafe  (L25)

ProLine Acoustic 27 (L35)
RAL 9001, RAL 9010

ProFire (B1)
Afhankelijk van het geteste glas bij 30 min. maximaal 1,50 x 3 meter.

Proline 32 (L32)

Basic 45 (L4)

Profire HR (B3)

 

Onze standaard RAL-kleuren zijn

  • RAL 9010
  • RAL 1013
  • RAL 9001

 

Technische tekeningen van onze systemen

ISOGLAS heeft ruime ervaring met de complexe vraagstukken die rond bouw- en beglazingsprojecten kunnen ontstaan. Plotselinge veranderingen, incorrect aangeleverde specificaties of onvoorziene omstandigheden leiden al snel tot vertragingen en andere problemen. De oplossing hiervoor is vaak slechts een kwestie van de juiste informatie – zo weet u op tijd waar u rekening mee moet houden. Om ervoor te zorgen dat u altijd kunt beschikken over de informatie die u nodig heeft zijn de technische tekeningen online bij ISOGLAS op te vragen.

Doorsneden en overige technische tekeningen

ISOGLAS heeft ervoor gekozen om de technische tekeningen van het glas dat wij gebruiken als doorsnede aan te bieden. Onze tekeningen geven een technische beschrijving van alle relevante eigenschappen van ons glas – doorsnede, plaatdikte, afmetingen en overige materiaaleigenschappen. Daarnaast kunt u bij ISOGLAS ook technische tekeningen van specifieke onderdelen van onze voorzetramen vinden.

Wilt u meer  informatie over onze systemen, glas of zoekt u naar andere technische tekeningen om uw bouwproject te ondersteunen? Vraag gerust meer informatie bij ons aan.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.