Alles wat u moet weten over geluidsisolatie

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Geluidsoverlast van verkeer in de omgeving

Het Nederlandse wegennet is één van de drukst vertakte van de wereld – met meer dan 135.000 kilometer weg op krap 42.000 vierkante kilometer woont vrijwel iedereen in de buurt van een openbare weg. Geluidsoverlast uit het verkeer is dan ook een veelgehoorde klacht, zeker in de buurt van grote steden en drukke verkeersaders.

Zwaar verkeer kan ernstige geluidsoverlast veroorzaken, zeker voor eigenaren van monumentale panden. Door de beschermde status hebben deze locaties immers minder mogelijkheden om geluidsisolatie aan te leggen – bestaande ramen van enkel glas mogen niet worden aangepast. Voor zowel nieuwbouw als monumenten heeft ISOGLAS daarom speciale akoestische voorzetramen ontwikkeld. Hiermee gaat het verkeer misschien niet weg, maar de geluidsoverlast wel.

Rustiger wonen en werken dankzij ISOGLAS

Of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijfspand, geluidsoverlast uit het verkeer zorgt al snel voor ergernis. Constant geluid uit de omgeving kan leiden tot verminderde productiviteit, stress, slechte nachtrust en zelfs lawaaidoofheid. Op zichzelf zijn deze punten al storend – bij elkaar vormen ze meer dan genoeg aanleiding om geluidshinder gericht aan te pakken.

ISOGLAS heeft daarvoor een ruim assortiment van voorzetramen en bijzondere glassoorten. Hiermee kunnen wij u eenvoudig de beste bescherming tegen geluidsoverlast van verkeer rond uw locatie bieden. De voorzetramen zijn geschikt voor gebruik bij zowel monumentale panden als nieuwbouwprojecten, en ISOGLAS kan het volledige traject van ontwerp tot montage voor u afhandelen.

Bestrijding van geluidsoverlast uit het verkeer

Om geluidsoverlast uit het verkeer effectief te kunnen verhelpen is een goede analyse van uw situatie noodzakelijk. Verschillende akoestische glassoorten bieden bescherming tegen verschillende toonhoogten, en voor het beste effect is het dus belangrijk dat het gebruikte glas op uw pand wordt afgestemd. De experts van ISOGLAS kunnen u hierbij helpen.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.