Alles wat u moet weten over onderhoud

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de ventilatie mogelijkheden?

De isolerende eigenschappen van glas worden steeds verbeterd. Deze continue innovatie komt vooral bij bouwprojecten goed van pas – voorzetramen zijn voor uiteenlopende toepassingen in te zetten, en bieden steeds betere isolatie over een steeds langere levensduur. Daarbij houdt goede thermische isolatie niet alleen de temperatuur in het pand aangenaam, maar brengt ook lagere energiekosten met zich mee. Voor modern isolerend glas moet echter wel goede ventilatie aangelegd worden.

Hoe beter een ruit isoleert, des te sterker het temperatuurverschil tussen de binnenzijde en de buitenzijde van het raam. Dit kan leiden tot ongewenste condensvorming. ISOGLAS raadt daarom aan om goed na te denken over de ventilatie van uw glas, en biedt een ruim overzicht van oplossingen om dit te realiseren.

Mogelijkheden voor ventilatie bij glas en voorzetramen

Wanneer het gaat om het aanleggen van voorzetbeglazing is ieder project verschillend. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden – het temperatuurverloop binnen het pand, de ligging en het beoogde doel van de beglazing zijn hiervan uitstekende voorbeelden. Om voor ieder project passende ventilatie voor uw glas te kunnen bieden heeft ISOGLAS verschillende oplossingen ontwikkeld:

  • scharnieren;
  • kruksluitingen;
  • kierstandvoorzieningen;
  • schuifuitzetters / telescoopuitzetters;
  • combi-sluitingen;
  • espagnoletsluitingen;
  • uitzetstaafjes;
  • roosters;
  • kantschuiven;
  • afstandbedieningen.

Alle bovenstaande opties kunnen met het assortiment van ISOGLAS worden gecombineerd. Zo heeft u altijd de beste ventilatie voor uw glas.

Experts in glas ventilatie

In sommige situaties kan een combinatie van ventilatiemogelijkheden noodzakelijk zijn om het beste resultaat te boeken. Ook kan het zijn dat uw project een oplossing op maat vereist. ISOGLAS kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij hebben ruim 60 jaar ervaring met ontwerp en montage van professionele voorzetbeglazing en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor ventilatie van uw glas en voorzetramen.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.