Timmerwerk voor het monteren van voorzetramen

Timmerwerk

In veel gevallen is het nodig om voor het monteren eerst een (houten) raamwerk aan te brengen waarop dan later de voorzetramen worden geplaatst.

Wanneer primair behoefte is aan geluidisolatie, en warmte-isolatie hierbij bijkomend voordeel is, wordt in het algemeen een zwaardere hulpconstructie aangebracht dan wanneer warmte-isolatie het belangrijkst is. Dit is nodig omdat veelal een bredere luchtspouw moet worden gecreëerd. Ook zijn ramen voor geluidisolatie in het algemeen zwaarder dan ramen voor warmte-isolatie. Verder is bij geluidisolatie ook het frequentiebereik van het uit te sluiten geluid van belang.

Het bijkomende timmerwerk kunnen wij voor u verrichten.

Het beste resultaat wordt bereikt bij een brede luchtspouw tussen de bestaande en de nieuw aan te brengen ramen. Meestal is voldoende ruimte, anders kan de glasdikte worden aangepast aan de kleinere spouwbreedte. In sommige gevallen moeten door ons nieuwe houten lijsten worden aangebracht om de gewenste spouwdiepte te bereiken voor een optimaal resultaat. Deze aanpassing kan desgewenst in de stijl van de bestaande situatie, om het nieuw aan te brengen geheel zo min mogelijk op te laten vallen.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.