Bescherming tegen inbraak, doorbraak en/of uitbraak
De voordelen van onze raambeveiliging:
  • Uitstekend alternatief voor rolluiken of tralies
  • Bescherming tegen vandalisme of grof geweld (incl. kogels)
  • Bescherming van kwetsbare raampartijen als glas-in-lood
  • Uitermate geschikt voor bescherming van kostbare goederen
  • Inbraakbeveiliging

    Inbraakbeveiliging

Veiliger wonen en werken met raambeveiliging van ISOGLAS

Inbraken, ramkraken, diefstal – als huizenbezitter of ondernemer krijgt u in Nederland helaas steeds vaker te maken met criminelen die het op uw bezittingen gemunt hebben. Inbrekers gaan daarbij steeds sneller en geraffineerder te werk, waardoor ze spoorloos kunnen verdwijnen voordat de politie de tijd krijgt om op een eventueel alarm te reageren.

Hierdoor zijn de ramen van een pand verreweg het populairste doelwit om binnen te dringen. Conventioneel glas staat immers als makkelijk breekbaar materiaal bekend. De raambeveiliging van ISOGLAS is speciaal ontwikkeld om deze zwakke punten weg te nemen, en kan veelal zonder ingrijpende veranderingen aan uw pand gemonteerd worden. Er zijn testen met SKG, maar bij grote projecten ook door eigen klanten uitgevoerd, waarbij aangetoond werd dat ISOGLAS voorzetramen het geweld uitstekend konden weren.

Zo houdt u inbrekers niet alleen buiten de deur, maar ook buiten uw ramen.

De voordelen van raambeveiliging

Goede raambeveiliging geeft rust – de rust dat u veilig kunt slapen, en dat uw bezittingen ook wanneer u niet aanwezig bent uitstekend beschermd zijn. Om dit te kunnen garanderen werkt ISOGLAS met daarvoor geschikte en geteste glastypen en kunststoffen. Hiervoor worden gelaagde glassoorten en polycarbonaat (Lexan) gebruikt, maar ook combinaties van glas met polycarbonaat.

Ontdek de voordelen van onze raambeveiliging

Inbraakbeveiliging voor uw ramen

De effectiviteit van uw inbraakbeveiliging is van veel zaken afhankelijk – de situatie rond uw pand, bestaande maatregelen en de eventuele zwakke punten in uw beveiliging. ISOGLAS heeft uitgebreide ervaring met raambeveiliging, en informeert u graag over de manieren om u uw pand tegen inbrekers te beschermen.

Lees meer over mogelijke inbraakbeveiliging

Kosten

ISOGLAS vindt dat goede raambeveiliging voor iedere locatie en iedereen beschikbaar moet zijn. Dit vereist niet alleen een flexibel aanbod, maar ook een eerlijke prijs. Wilt u meer weten over de kosten van onze beveiligingsoplossingen? Onze specialisten voorzien u graag vrijblijvend van een offerte zodat de kosten overzichtelijk voor u op een rijtje staan. Zo krijgt u direct een helder inzicht in de waarde van uw investering.

Lees meer over de kosten van onze raambeveiliging

Voorbeelden van onze raambeveiliging

De raambeveiliging van ISOGLAS is veelzijdig toepasbaar en biedt uitkomst voor ramen van alle formaten, van het kleinste venster tot de breedste gevel. Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij een overzicht van voorbeelden samengesteld. Zo krijgt u direct meer inzicht in uw beveiligingssituatie.

Bekijk de voorbeelden van onze raambeveiliging

Wilt u meer informatie over onze producten? Bel ons direct op 023 - 531 90 36.