De fluisterstille geluidsisolatie van ISOGLAS

Geluidswerend glas in uw voorzetraam, voor een aantrekkelijke prijs

Stoort u zich regelmatig aan lawaai uit de omgeving? Ligt uw pand naast een drukke weg of schoolplein, of in de buurt van populaire uitgaansgelegenheden of aanvliegroutes? Geluidsoverlast kan een flinke aanslag plegen op uw levensvreugde – maar er is wel een oplossing. ISOGLAS kan de rust weer in uw leven laten terugkeren. Wij bieden voorzetramen aan van geluidswerend glas voor een aantrekkelijke prijs.

De ramen zijn het resultaat van jarenlange technische ontwikkeling, en kunnen dankzij ons slimme systeem eenvoudig voor (of achter) uw ramen worden geïnstalleerd. Eenmaal op hun plek zult u versteld staan van de resultaten – onze voorzetramen kunnen vrijwel ieder ongewenst geluid elimineren. Stelt u uw rust dus op prijs? Kies dan voor geluidswerend glas van ISOGLAS!

Voordelige isolatie van hinderlijke geluiden

Geluidsoverlast is niet alleen voorbehouden aan oude panden met enkel glas – ook bewoners van nieuwere panden met dubbel glas kunnen met hinderlijk lawaai te maken krijgen. Dit heeft te maken met het feit dat dubbel glas in de basis alleen bedoeld is als warmte-isolatie. Een deel van het geluid zal daardoor altijd kunnen doordringen.

Geluidswerende voorzetramen voorzien echter in beide behoefte – zowel warmte-isolatie als geluidswering zijn bij geluidswerend glas dus in de prijs gecombineerd. Bovendien vormen voorzetramen altijd een aanvulling op uw bestaande beglazing. Dit versterkt het effect van beide soorten isolatie, waardoor de prijs van geluidswerend glas op termijn nog voordeliger kan uitpakken. Tot slot profiteert u door de extra laag glas ook van extra bescherming, waardoor geluidswerend glas ook bijdraagt aan uw bescherming tegen inbraak.

Meer weten over de prijs van ons geluidswerend glas?

Bij ISOGLAS gebruiken wij onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van voorzetramen om de prijs van geluidswerend glas toegankelijk te houden. Door een scherp inkoopbeleid te combineren met moderne productietechnieken blijft de kwaliteit van onze producten op een hoog niveau, terwijl de kosten relatief laag blijven. Daarnaast bieden veel gemeenten steun- en subsidieregelingen om geluidsoverlast terug te dringen – de uiteindelijke prijs van uw geluidswerend glas kan hierdoor aanzienlijk lager uitvallen.

Daar staat tegenover dat warmte-isolatie met voorzetramen wel een sterke positieve impact heeft. Niet alleen op uw energierekening, maar ook op de waarde van uw pand. De voorzetramen van ISOGLAS gaan decennia langer mee dan andere producten en leveren dus een nettobijdrage aan de waarde van uw pand. Daarbij komt de verbetering van uw energielabel uw verhuur- of verkoopprijs ook ten goede.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.