ISOGLAS, meedenkende partner voor architecten

Ondersteuning voor architecten

Isoglas denkt met u mee in oplossingen, als partner met meer dan 60 jaar ervaring met vakwerk en kwaliteit in voorzetraamsystemen.

  • Zeer snelle en effectieve oplossing voor geluidsisolatie, warmte isolatie, brand of extra beveiliging bij bestaande kozijnen
  • Onopvallende slanke profielen
  • Gebruiksvriendelijk, makkelijk bedienbaar en met ventilatiemogelijkheden
  • Volledig aangepast aan bestaande kozijn, in alle vormen en kleuren leverbaar
  • Tot 4 meter hoogte
  • Superieure kwaliteit
  • 10 Jaar garantie op constructie

 

Isoglas is reeds meer dan 60 jaar dagelijks actief in de markt. Als één van de weinige, zo niet het enige bedrijf in Nederland, dat zich compleet heeft gespecialiseerd in voorzetramen en dus ook niets anders doet dan voorzetramen fabriceren. Ons totaalconcept wordt door vele trouwe klanten zeer gewaardeerd en werken met ons samen voor het adviseren, inmeten, leveren en plaatsen van voorzetramen in heel Nederland, België en Duitsland.

Een betrokken partner

Het team van Isoglas hecht veel waarde aan het vanaf stap één meedenken in de beste en meest duurzame oplossing voor het probleem dat dient te worden verholpen. Als voorzetramen hiervoor een mogelijkheid is dienen we een plan in en anders het beste advies voor de situatie. Graag worden we uitgedaagd en denken we mee in het oplossen van moeilijke, authentieke situaties.

Isoglas is niet alleen een oer-Hollandse fabriek waar op ambachtelijke wijze Nederlandse ramen worden geproduceerd, maar ook of juist op locatie zijn wij een partner vanaf de ontwerp fase. We kijken ter plekke mee, met u als professional in de markt, op de bouw of op tekening. Om zo te komen tot een zo optimaal mogelijk resultaat dat de eindgebruiker in staat stelt om tot in lengten van dagen, waarbij 60 jaar functionaliteit bewezen is, te beschikken over een maximaal gebruiksgemak, een effectieve en langdurige milieu vriendelijke oplossing. Samen lossen we op en staan we sterk!

Hieronder treft u per toepassingsgebied een overzicht van de specificaties zoals profieltypen, glassoorten, kleur- vorm- en bevestigingsmogelijkheden en doorsnedetekeningen van de profielen.

Brand: ontdek onze ProFire series

Beveiliging: ontdek onze ProSafe series

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.