Technische details

Technische beschrijvingen voorzetramen

Wilt u meer weten over onze besteklijsten, of zoekt u naar technische informatie omtrent de montage van ons glas? ISOGLAS stelt alle informatie overzichtelijk beschikbaar.

Onze bestekteksten kunt u hier inzien.

Meer vragen?

Zoekt u naar specifieke technische informatie over ons glas of andere onderdelen van onze voorzetramen en kunt u deze op de website niet vinden? Neem dan contact op met ons team – wij zullen ons uiterste best doen om u van de benodigde specificaties te voorzien.

Alle technische details over voorzetramen

Bestekomschrijving

Wat zijn bestekteksten?

ISOGLAS heeft een speciaal systeem ontwikkeld om voorzetramen eenvoudig aan de binnenzijde van deuren, kozijnen en ramen te kunnen bevestigen. Onze bestekteksten zijn geschreven volgens de STABU-systematiek, zodat u hiermee snel uit de voeten kunt.

Bestekomschrijving

Montage

Advies over de montage van glas

Om ervoor te zorgen dat u uw glas altijd juist kunt monteren heeft ISOGLAS een overzicht van technische informatie en specificaties opgesteld. Het overzicht omvat algemeen advies voor montage en ventilatie, evenals informatie over montage aan de binnenzijde en buitenzijde van het pand.

Meer over montage

Timmerwerk

Wanneer is timmerwerk nodig?

Bij het plaatsen van voorzetramen komt vaak timmerwerk kijken – het frame waarop de ramen gemonteerd worden moet immers vooraf aangelegd worden. U kunt ervoor kiezen dit zelf te doen, of het timmerwerk aan ISOGLAS uitbesteden.

Meer over timmerwerk

Geluidsmetingrapport

Geluidshinder laten opmeten

De effectiviteit van geluidsisolatie is afhankelijk van de aard van uw geluidshinder. De akoestische eigenschappen van het voorzetraam en de gebruikte profielen moeten afgestemd worden op datgene waaruit uw geluidshinder is opgebouwd.

Geluidsmetingrapporten

Uitgelicht werk

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.