Alles over ISOGLAS

Missie van ISOGLAS

Verhogen van wooncomfort door het snel en doeltreffend opwaarderen van bestaande kozijnen naar de moderne, hoogst haalbare isolatie eisen met behoud van cultureel erfgoed en respect voor het milieu.

De rijke geschiedenis van ISOGLAS

Hoewel dubbele beglazing al in de jaren ’30 van de vorige eeuw werd uitgevonden duurde het even voordat de techniek ver genoeg was om zijn vleugels uit te slaan. In de jaren ’50 was het echter zover – dubbel glas werd gemeengoed, wat voor ontwerpers en architecten de aanleiding was om eindelijk de enkele ruit vaarwel te zeggen.

Het is in deze periode dat ISOGLAS B.V. werd opgericht. Velen voorspelden dat de opkomst van dubbel glas ook het einde van het voorzetraam zou inluiden – onze oprichters dachten daar echter anders over. Goed doordachte producten van hoge kwaliteit behouden immers hun waarde, zeker in situatie waar conventionele beglazing niet zonder meer te realiseren is.

Op 17 april 1958 was het zover – de uitdaging kon beginnen. De jaren sindsdien hebben ons geleerd dat wij deze perfect aankunnen.

65 jaar ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang, zeker in een maatschappij die zowel sociaal als technologisch steeds dynamischer wordt. Alleen het produceren, leveren en plaatsen van voorzetramen is daarom niet genoeg – ISOGLAS is vanaf de eerste dag al bezig met het steeds verder ontwikkelen van onze producten.

De uitgebreide ervaring met productinnovatie die wij hierdoor hebben opgedaan heeft niet alleen geleid tot een ongeëvenaard begrip van de mogelijkheden van glas, maar heeft ons ook in staat gesteld uitstekende nieuwe oplossingen te formuleren.

Bestond ons assortiment in de beginjaren voornamelijk uit voor- en achterzetramen met enkel glas, inmiddels is dit flink uitgebreid. Geluidswerende ramen, brandbeveiliging, vacuümglas en inbraakpreventie met onder andere polycarbonaat en zelfs kogelwerende achterzetramen – bij ISOGLAS is het allemaal mogelijk. En de ontwikkeling staat ook nu nooit stil.

Wat de toekomst dus ook moge brengen, de voorzetramen van ISOGLAS blijven hun tijd vooruitgaan.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.