Referenties

Referenties

ISOGLAS is over de jaren bij veel succesvolle projecten betrokken geweest. Onze specialisten hebben inmiddels al meer dan 600.000 voorzetramen geplaatst, door heel Nederland en in grote delen van België.

Wij streven in ons werk altijd naar het best haalbare resultaat en doen nooit concessies op het gebied van kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent, als de voorzetramen de doelen bereiken die u voor ogen heeft. Wilt u weten hoe anderen onze service hebben ervaren? Wij delen de recensies graag met u zodat u zelf een beeld kunt vormen van de manier waarop wij werken.

“Echt een aanwinst”

Ik ben zéér tevreden over het product en de plaatsing/afhandeling. De mannen hebben netjes gewerkt, alles ook weer opgeruimd en gestofzuigd achtergelaten. En het product is prachtig. Echt een aanwinst.

– Petra van der Tol

“Niet meer wakker worden van geschreeuw”

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van het aanbrengen van de achterzetramen. Sindsdien word ik ’s nachts niet meer wakker door geschreeuw van dronken feestvierders. Alleen met dit systeem kan wooncomfort in een rijksmonument als de onze worden verkregen omdat dubbel glas niet is toegestaan.

– D. Heeroma

“De achterzetramen maken je huis warmer”

Wij zijn zeer te spreken over de ISOGLAS voorzetramen. Ze zien er prachtig uit en ze maken je huis warmer, stiller en veiliger. Ook de service van ISOGLAS is uitstekend. Wij kunnen ISOGLAS dan ook bij eenieder warm aanbevelen.

– Familie Fransen, Schijndel

“Snel en vakkundig gemonteerd”

De voorzetramen zijn snel en vakkundig gemonteerd en maken een wereld van verschil qua geluid! Ook zijn wij erg tevreden met de service van ISOGLAS. Vanaf het eerste contact tot en met de montage was dit duidelijk, snel en behulpzaam.

– Vincent de Graaf

“Een van onze beste investeringen”

Ik wil u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de aangebrachte voorzetramen. Deze zomer waren er vele activiteiten ’s avonds in de achtertuinen. Wij hebben er echter totaal geen last van gehad. Ook nu vindt er een heftige verbouwing plaats direct achter ons. Ik kan rustig blijven piano studeren.

Ik beschouw de plaatsing van de voorzetramen als één van de beste investeringen!

Complimenten voor uw product.

– Dhr. W. Geel, Busssum

“Ben 100% tevreden”

Wij zijn 100% tevreden met alles. Het contact, de snelheid, het product en de vakmensen die de situatie gemeten hebben en de voorzetramen geplaatst hebben.

Alles is perfect afgehandeld en onze kwaliteit van leven is er door de voorzetramen erg op vooruitgegaan. We horen nu alleen nog maar heel zachtjes het geluid van bussen, motoren en brommers recht onder het raam.

Kortom: helemaal top. Dank voor alles.

– H. Peeters

“Ben zeer tevreden over het plaatsen”

Vandaag zijn jullie langsgeweest en hebben jullie de ramen bij ons geplaatst. Ik wil graag een compliment maken met betrekking tot de manier waarop jullie team heeft gewerkt. Heel netjes en alles nog eens heel keurig opgeruimd.

Dank hiervoor. Ben zeer tevreden over het plaatsen!

– A. vd Bosch

“Wij zijn erg blij met het achterzetraam”

Wij zijn erg blij met het achterzetraam. Het personeel is klantvriendelijk en heeft veel kennis. Ze werken schoon en zijn zorgvuldig. Wij kunnen ISOGLAS bij iedereen aanbevelen omdat het er mooi uitziet. Door het achterzetraam hebben wij nu veel minder geluidsoverlast.

Ook de communicatie voor het bestellen en plaatsen was zeer prettig.

– Geert en Jetty

“Alle afspraken zijn 100% nagekomen”

Wij hebben voorzetramen gekozen omdat wij bij volle terrassen geen overlast van pratende mensen en muziek uit de horecagelegenheden wilden hebben. Over de plaatsing van de voorzetramen zijn wij zeer tevreden, alle afspraken zijn 100% nagekomen. Het zetten van de ramen is prima gegaan en het resultaat is erg mooi.

Wij horen het geluid van rijdende (vracht) auto’s en dichtslaande portieren véél minder. Als de terrassen vol zitten met mensen en podia met live muziek, dan is er hier binnen achter de voorzetramen helemaal niets van te horen.

Het is echt ongelofelijk en we zijn dan ook heel blij met de ramen.

– Erik, Valkenswaard

“ISOGLAS werkt goed, snel en plezierig”

Via zoeken op internet vond ik het bedrijf ISOGLAS. Wij wonen in een rijks monumentale woning, overal enkel glas. Vanwege tocht mogelijke geluidsreductie en beperking van gasverbruik zijn overgegaan tot aanschaf van achterzetramen. De ervaring met ISOGLAS laat zich samenvatten in de woorden: goed, snel en plezierig. Goed omdat de producten er degelijk uitzien en aanvoelen. Snel omdat er snel wordt gewerkt en geleverd. Plezierig omdat ze vriendelijk zijn en de werkplek keurig achterlaten.

Het belangrijkste is dat het comfort enorm is toegenomen en het is ineens stil in de kamers. Het effect op de geluidswaarneming bij het openen en sluiten van de raamdelen is simpelweg fenomenaal. Wat een verschil! Ik kan ISOGLAS dus zeker aanraden.

– A. Maes, Zwolle

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.