Proces

Foto’s en maten aanleveren
Vrijblijvende offerte
Inmeten op locatie
Definitieve offerte
Opdrachtbevestiging
Monteren op locatie
Blije klant

1. Foto’s en maten aanleveren

Als u interesse heeft in voor- of achterzetramen van ISOGLAS, dan kunt u via onze offerte module eenvoudig de formaten van uw kozijnen doorgeven. Daarnaast vragen we van ieder raam een afbeelding, zodat we uw situatie kunnen inventariseren.

2. Vrijblijvende offerte

Na het versturen van de informatie over u gewenste voor- of achterzetramen maken wij een vrijblijvende offerte voor u. In 90% van de gevallen is dit ook de uiteindelijke prijs die u betaalt.

3. Inmeten op locatie

Nadat u de vrijblijvende offerte heeft ontvangen, kunt u contact opnemen voor het plannen van een afspraak om de kozijnen in te laten meten op locatie.

4. Definitieve offerte

Nadat wij bij u langs zijn geweest om de kozijnen in te meten bij u op locatie kunnen wij een definitieve offerte voor u maken. In de meeste gevallen komt deze overeen met de vrijblijvende offerte.

5. Opdrachtbevestiging

Bij akkoord van ons voorstel komen wij graag bij u op locatie langs om de opdracht te verzorgen. In dit stadium ontvangt u tevens de factuur voor de materiaalkosten, zodat wij uw voor- of achterzetramen gereed kunnen maken.

6. Monteren op locatie

Nadat uw ramen geproduceerd zijn in onze eigen fabriek, maken wij een afspraak met u om deze op locatie te laten monteren. Onze monteurs gaan vakkundig te werk om uw voor- of achterzetramen nauwkeurig te plaatsen.

7. Tevreden klant

Als de montage voltooid is, kunt u genieten van uw gloednieuwe voor- of achterzetramen. Pas als u volledig tevreden bent, ontvangt u de factuur voor de montagekosten.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.