De doeltreffende warmte-isolatie van ISOGLAS

Wat kosten voorzetramen?

Wilt u de warmte-isolatie van uw woning of bedrijfspand verbeteren en bent u benieuwd naar de kosten van onze voorzetramen? In dat geval voorziet ISOGLAS u graag van een op maat gemaakte offerte. Geef uw specificaties en wensen via de offertemodule aan ons door of neem direct contact op met ons team, dan zorgen wij dat u snel een specifieke prijsindicatie ontvangt.

De mogelijkheden van ISOGLAS voorzetramen zijn eindeloos. De kosten zijn daarom altijd afhankelijk van meerdere factoren: de grootte van het raam, de gewenste isolatieverbetering, de ophanging en het gewenste soort glas zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke prijs. Heeft u advies nodig om te bepalen welke optie in uw geval de beste resultaten zal bieden? Onze specialisten staan voor u klaar. Wij hebben de kennis en expertise die nodig is om uw wensen te vertalen naar de ideale oplossing.

Dubbel besparen met voorzetramen van ISOGLAS

Een investering in betere warmte-isolatie betaalt zich altijd terug – de kosten van uw voorzetramen worden op langere termijn ruimschoots gecompenseerd door besparingen op uw energierekening. Dit maakt voorzetramen een verstandige keuze voor warmte-isolatie, zeker nu het ernaar uitziet dat de energieprijzen zullen blijven stijgen.

Toch betekent dit niet dat u de kosten niet in uw beslissing moet meewegen. Des te voordeliger uw voorzetramen, des te sneller uw investering zich immers zal uitbetalen. Gelukkig heeft ISOGLAS ook op dit gebied met u meegedacht – onze voorzetramen zijn ondanks hun uitzonderlijk hoge isolatiewaarde alsnog zeer gunstig geprijsd. Uw voordeel wordt hierdoor in feite verdubbeld.

Subsidie op voorzetramen voor monumenten

ISOGLAS is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van hoogwaardige voor- en achterzetramen. Wij besteden veel tijd en aandacht aan innovatie, wat weer een positieve impact heeft op de kosten van onze voorzetramen. Een van onze belangrijkste innovaties heeft er namelijk voor gezorgd dat onze voorzetramen subsidiewaardig zijn bij gebruik in monumentale panden.

Dit betekent dat u de kosten van de voorzetramen voor een Rijksmonument kunt compenseren met een subsidie van de gemeente. De berekening van deze subsidie is per gemeente verschillend, dus de mogelijkheden zijn afhankelijk van waar u woont. Het loont echter zeer de moeite om dit uit te zoeken, aangezien de kosten van uw voor- of achterzetramen hierdoor flink lager kunnen uitpakken.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.