De ijzersterke raambeveiliging van ISOGLAS

De voordelen van veiligheidsglas

Recente statistieken onthullen dat inbrekers gemiddeld slechts drie minuten nodig hebben om hun slag te slaan. Een inbraakalarm alleen is dus niet voldoende; ook het binnendringen van de woning moet zoveel mogelijk worden bemoeilijkt. In dit opzicht zijn vooral de ramen van uw woning zeer kwetsbaar – conventioneel glas kan snel en zonder enige voorbereiding worden gebroken. Met voorzetramen waarin veiligheidsglas is verwerkt wordt dit een stuk moeilijker.

Om te voorzien in de toenemende behoefte aan inbraakpreventie heeft ISOGLAS speciale voorzetramen met daarvoor diverse geschikte en geteste profieltypen in combinatie met  veiligheidsglas ontwikkeld. Onze voorzetramen worden altijd op maat samengesteld om de beste inbraakpreventie te bieden. Hierbij worden verschillende aluminium profielen afhankelijk van het beoogde gebruik gecombineerd met gelaagd glas, polycarbonaat (Lexan) of een samenstelling van beiden. De voorzetramen garanderen dankzij de combinatie van veiligheidsglas en sterke profielen een optimale beveiliging voor uw pand, en kunnen zonder grote aanpassingen voor of achter uw bestaande glaspartijen worden gemonteerd.

Heldere inbraakpreventie van ISOGLAS

Wilt u uw pand of woning effectief beschermen tegen inbrekers, dan moeten zwakke punten in uw beveiliging worden aangepakt. Voorzetramen met veiligheidsglas bieden op dit gebied veel voordelen:

  • Effectieve bescherming voor alles van waarde;
  • Voorzetramen vangen eenvoudig de zwaarste klappen op;
  • Polycarbonaat (kunststof veiligheidsglas) is tot wel 250x sterker dan conventioneel glas;
  • Inbraakwerend glas biedt ook aanvullende isolatie;
  • Installatie zonder vervanging van bestaande kozijnen is goedkoper;
  • Aangezicht van uw pand blijft intact.

ISOGLAS let bij de ontwikkeling van voorzetramen met veiligheidsglas sterk op de kwaliteit van de constructie en het raam zelf – onze samenstellingen van profielen en glas zijn uitvoerig getest door gerenommeerde instituten als SKG, en worden continu doorontwikkeld om de beste combinatie van glas en profiel te kunnen blijven bieden.

Daarnaast krijgt ook de uitstraling van uw pand de aandacht die het verdient. Zo kunnen wij garanderen dat het veiligheidsglas niet alleen het gewenste niveau van bescherming biedt, maar ook de originele pracht van uw pand intact laat.

Meer weten over ons veiligheidsglas?

De opties voor de montage van veiligheidsglas zijn altijd afhankelijk van het pand. Daarom stemt het team van ISOGLAS de aanpak altijd in overleg af op uw wensen. Bij monumentale panden waarvan het aangezicht niet veranderd mag worden kunnen wij het veiligheidsglas middels achterzetramen aan de binnenzijde van uw pand monteren. In andere gevallen kunnen voorzetramen worden toegepast. Het effect is hierbij altijd hetzelfde – maximale inbraakpreventie die dankzij het gebruik van voorzetramen voordeliger en sneller kan worden gerealiseerd.

Wilt u weten hoe ons veiligheidsglas bij uw pand toegepast kan worden, of heeft u een specifiek vraagstuk dat u aan ons wilt voorleggen? Neem uw wensen door met het team van ISOGLAS – wij maken ons graag sterk voor uw beveiliging.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.