Uitstekende warmte-isolatie voor alle panden

De voordelen van voorzetramen

Woont u in een monumentaal pand met enkele beglazing? Is uw bedrijf gevestigd in een beschermd monument en wilt u toch zorgen voor een stabiel klimaat? Of bent u simpelweg niet tevreden met de warmte-isolatie van uw bestaande ramen? De gevoelstemperatuur van uw woon- of werkomgeving speelt een grote rol in uw comfort. Voorzetramen helpen deze op een aangenaam niveau te houden.

Ramen laten veel energie door. In de winter sluipt de warmte via uw ramen uit uw pand, terwijl de hitte in de zomer met hetzelfde gemak naar binnen vloeit. Dit kan leiden tot ondraaglijke situaties, maar het is niet altijd mogelijk of wenselijk om uw ramen zomaar te vervangen. Gelukkig kunt u in die situaties op voorzetramen vertrouwen. Deze vorm van warmte-isolatie is effectief, toegankelijk en in ieder soort pand eenvoudig toepasbaar.

Energiezuinig wonen naar moderne normen

Met een historisch pand heeft u een stukje geschiedenis in handen. Dat is een prachtig bezit, want zo worden ze tegenwoordig niet meer gemaakt. Helaas zitten er wel haken en ogen aan die authentieke stijl: de architecten van toen hadden geen benul van moderne energienormen en stookkosten, maar u mag het aangezicht van het pand niet meer aanpassen om uw energierekening te verlagen.

Gelukkig bieden voorzetramen uitkomst. Ze bieden uitstekende warmte-isolatie en kunnen bij alle monumentale panden toegepast worden, waardoor u zonder verlies van historische waarde gewoon energieneutraal kunt wonen en werken. Door te kiezen voor voorzetramen met dubbel glas kunt u zelfs driedubbele beglazing realiseren en uw stookkosten nog verder terugdringen.

Eenvoudige installatie, langdurige waarde

Iedereen die het meegemaakt heeft zal het beamen: ramen vervangen is echt een hoofdpijndossier. Voorzetramen hebben dit probleem niet. Er hoeven geen kozijnen uitgehakt te worden. Er komt dus ook geen stof bij vrij. En u bent uw kamer(s) bovendien niet wekenlang kwijt. Voorzetramen zijn een toevoeging op de bestaande situatie. De installatie verloopt snel, soepel en met minimale overlast.

Daar staat tegenover dat warmte-isolatie met voorzetramen wel een sterke positieve impact heeft. Niet alleen op uw energierekening, maar ook op de waarde van uw pand. De voorzetramen van ISOGLAS gaan decennia langer mee dan andere producten en leveren dus een nettobijdrage aan de waarde van uw pand. Daarbij komt de verbetering van uw energielabel uw verhuur- of verkoopprijs ook ten goede.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.