Blijf op temperatuur met warmte-isolatie van ISOGLAS


Warmte-isolatie

Er zijn weinig dingen zo onvoorspelbaar als het Nederlandse klimaat. Het weer is niet voor niets een van onze favoriete klachten. Warmte en kou wisselen zich snel af, zowel in de zomer als in de winter. Dat leidt ook binnenshuis tot onprettige temperatuurswisselingen, zeker als u een ouder pand heeft met enkel glas. Het gevolg? Uw stookkosten nemen toe, terwijl uw wooncomfort afneemt.

Wilt u meer grip krijgen op uw energierekening en het klimaat van uw woon- of werkomgeving? De warmte-isolatie van ISOGLAS geeft u deze controle. Onze isolerende voorzetramen beschermen u tegen warmte en kou en kunnen in iedere denkbare situatie worden toegepast, ook bij monumentale panden. Al onze voorzetramen kunnen ook als achterzetramen geplaatst worden. Zo heeft u het hele jaar een aangename temperatuur.

Lees meer over warmte-isolatie

Voordelen

Wat zijn de voordelen van warmte-isolatie?

Wordt uw pand ’s zomers te warm of ’s winters te koud? Een stabiele kamertemperatuur is wel zo prettig – te veel hitte of kou wordt al snel erg storend. De warmte-isolatie van ISOGLAS beschermt u hiertegen en houdt uw energierekening beter binnen de perken. Benieuwd naar de voordelen van onze voorzetramen? Wij leggen ze graag aan u uit.

Over onze voordelen

Kosten

Wat kosten voorzetramen nu precies?

Goede warmte-isolatie is een investering in de toekomst. Dankzij onze hoogwaardige voorzetramen gaat er minder warmte verloren; uw huis of bedrijfspand worden aanzienlijk energiezuiniger en uw wooncomfort neemt toe. Onze voorzetramen gaan ook decennia langer mee en dragen dus op een duurzame manier bij aan de waarde van uw pand. Uitstekend rendement op alle fronten, dus!

Over onze kosten

Warmte-isolatie uitgelegd

Wat zijn voorzetramen en hoe werken ze?

De warmte-isolatie van een pand staat of valt bij de raamisolatie. De ramen zijn vaak de zwakste schakel, zeker bij monumentale panden met enkel glas. Nieuwe kozijnen plaatsen is bij monumenten niet toegestaan, maar voorzetramen worden gewoon op de bestaande kozijnen geplaatst. Zo kunt u met voorzetramen alsnog warmte-isolatie realiseren die aan de hoogste moderne normen voldoet.

Over voorzetramen

Uitgelicht werk

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.