U bevindt zich hier:

Voordelen brandwerend glas

Bij brand is het belangrijk dat zowel uw veiligheid als dat van anderen maximaal gegarandeerd is. Professionele brandwering kan hierbij helpen – mits u ook rekening houdt met de beglazing van uw pand. Conventioneel glas biedt immers onvoldoende bescherming bij direct of indirect contact met vuur. Met brandwerend glas krijgt u deze bescherming wel.

ISOGLAS weet als geen ander hoeveel verschil het juiste glas bij brandpreventie kan maken, en heeft speciaal voor dit doel unieke voorzetramen ontworpen. Deze ramen zijn een complete oplossing voor brandvertraging – alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, van het frame tot het glas en de bijbehorende materialen. Daarbij worden de ramen gemaakt met getest brandwerend glas en voldoen aan alle normen en eisen die aan brandwering gesteld worden. Uw veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Een complete oplossing voor brandveiligheid

ISOGLAS levert brandwerend glas als totaaloplossing – de voorzetramen worden in zijn geheel voor of achter uw bestaande ramen gemonteerd, en verhogen daarmee de brandwerendheid van zowel het raam als de constructie daaromheen. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Brandwerend glas vertraagt vuur gedurende vooraf gespecificeerde periode;
  • Voorzetramen laten de uitstraling van uw pand intact;
  • Vluchtroutes blijven langer veilig;
  • Door- en overslag van vuur wordt beperkt;
  • Stralingswarmte wordt gereduceerd;
  • Ook realiseerbaar bij monumentale panden.

Naast effectieve brandwering is ook een professioneel ogend resultaat natuurlijk belangrijk. Het team van ISOGLAS houdt hier bij ieder project rekening mee, en zorgt ervoor dat de voorzetramen bij montage perfect worden afgewerkt.

Meer weten over brandwerend glas?

Voldoet uw pand niet aan de geldende eisen, en wilt u stappen ondernemen om dit probleem te verhelpen? Met brandwerend glas kunt u ervoor zorgen dat uw pand aan alle geldende normen en eisen voor brandwerendheid voldoet.

ISOGLAS kan u helpen bij deze, en andere, vragen omtrent brandpreventie. Daarvoor hoeft u alleen maar uw wensen of specificaties door te geven aan ons team – de rest regelen wij voor u.

Bekijk dus gerust ons assortiment op de website, of neem direct contact op met de specialisten van ISOGLAS. Bij ons is een praktische oplossing voor brandwerend glas altijd voorhanden.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.