Samenwerkingen

Jarenlange expertise, uitstekende resultaten

Voorzetramen zijn, net als achterzetramen, specifieke oplossingen. Ze worden niet zomaar ingezet; er is altijd een specifieke behoefte bij de eindgebruiker. Hierbij gaat het vaak om belangrijke zaken als woongenot, energiezuinigheid en veiligheid. Om deze wensen optimaal te vervullen is het van belang dat de voorzetramen altijd zorgvuldig worden gekozen en geïmplementeerd.

ISOGLAS heeft de expertise in huis die nodig is om de beste resultaten te kunnen bereiken. Wij zijn al sinds 1958 specialist in het ontwikkelen, produceren en installeren van hoogwaardige voorzetramen en hebben meer dan vijf decennia ervaring met alle vragen die met deze oplossing gepaard gaan. Of het nu gaat om warmte-isolatie, geluidsisolatie, brandwering of inbraakpreventie, ons team werkt graag met u samen om de ideale oplossing te bedenken en te implementeren.

Architecten, aannemers en bouwteams

Het inmeten, produceren en plaatsen van voorzetramen is vakwerk. De kwaliteit van het resultaat is van veel verschillende factoren afhankelijk. Bent u betrokken bij een bouwproject en zoekt u ervaren experts die u kunnen adviseren over de mogelijkheden van voorzetramen? Onze specialisten stellen hun expertise graag aan u beschikbaar.

ISOGLAS helpt architecten en aannemers om de voordelen van voorzetramen optimaal te benutten. Wij staan altijd open voor hechte samenwerking en vormen graag een onderdeel van uw bouwteam. En omdat wij altijd streven naar de hoogst haalbare kwaliteit denken wij al vanaf de eerste fase van uw project met u mee om dat te realiseren.

Advies over monumentale regelgeving

De wet- en regelgeving rond monumenten in Nederland is streng. Gezien de maatschappelijke en historische waarde die deze panden vertegenwoordigen is dat een terechte keuze. Maar de vragen die door deze regels ontstaan moeten wel op een heldere manier beantwoord worden. Daarvoor kunt u gelukkig altijd een beroep doen op ISOGLAS.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het plaatsen van achterzetramen bij monumentale panden kennen wij de Nederlandse regelgeving van haver tot gort. Wij weten precies wat wel en niet is toegestaan en helpen u graag om de optimale oplossing te vinden waarbij uw authentieke kozijnen netjes behouden blijven.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.