De fluisterstille geluidsisolatie van ISOGLAS

Inzicht in geluidshinder

De effectiviteit van geluidsisolatie is afhankelijk van de aard van uw geluidshinder. De akoestische eigenschappen van het glas, de sponning van het voorzetraam en de gebruikte profielen moeten afgestemd worden op het spectrum van tonen en frequenties waaruit uw geluidshinder is opgebouwd. Passerend verkeer produceert een ander spectrum dan bijvoorbeeld muziek van uitgaansgelegenheden.

Om het ontwerp van onze geluidswerende voorzetramen te kunnen perfectioneren heeft ISOGLAS daarom regelmatig door Lichtveld Buis & Partners een geluidsmetingrapporten laten opstellen. Deze rapporten beschrijven de gerealiseerde afname van geluidshinder in decibel (dB) en geven aan in hoeverre onze voorzetramen in staat zijn om geluidsoverlast te verminderen.

Uw eigen geluidshinder laten opmeten?

Heeft u specifieke eisen voor geluidsreductie, en wilt u er zeker van zijn dat ISOGLAS de perfecte oplossing voor uw situatie kan realiseren? In dat geval kunt u ervoor kiezen om een geluidsmetingrapport voor uw pand te laten opstellen.

ISOGLAS werkt daarvoor samen met gespecialiseerde adviesbureaus welke tegen vergoeding een geluidsmeting voor uw pand kunnen realiseren. Hiermee kunnen wij het totaalpakket naadloos afstemmen op de werkelijke situatie, zodat de geluidshinder in uw omgeving nog beter aangepakt kan worden.

Wilt u zeker weten dat uw overlast met maximaal effect worden bestreden?
Neem dan contact op met ISOGLAS en bespreek uw wensen met een van onze specialisten. Of neem een kijkje in ons portfolio.

Geluidsmetingrapport

Bekijk dit geluidsmetingrapport voor een voorbeeld van een overzicht van onze meetresultaten.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.