De fluisterstille geluidsisolatie van ISOGLAS


Verminder geluidshinder met ISOGLAS geluidsisolatie

Staat uw pand in een stedelijke omgeving of in de buurt van een doorgaande weg, dan heeft dit natuurlijk voordelen voor uw bereikbaarheid. Maar de keerzijde – geluidshinder – hoeft u niet op de koop toe te nemen. Met de akoestische voorzetramen van ISOGLAS kunt u geluidsoverlast van verkeer en vliegtuiglawaai effectief bestrijden, zonder dat uw bestaande kozijnen vervangen hoeven te worden.

Door het toepassen van moderne materialen en technieken is ISOGLAS erin geslaagd de meest effectieve vorm van geluidsisolatie te creëren. Onze voorzetramen houden lawaai uit uw omgeving eenvoudig buiten en bieden tegelijkertijd superieure warmte-isolatie, terwijl het aangezicht van uw pand of woning onaangetast blijft. Deze combinatie is wel zo prettig – een rustige woon- en werkomgeving is immers geen overbodige luxe.

Lees meer over geluidsisolatie

Voordelen

De voordelen van geluidsisolatie

Slapeloze nachten, stress, verstoorde concentratie – geluidsoverlast kan verstrekkende gevolgen hebben. Wilt u deze problemen effectief bestrijden, dan zijn de voorzetramen van ISOGLAS de perfecte keuze. Onze geluidsisolatie is in alle kleuren en vormen leverbaar en sluit naadloos aan op uw bestaande ramen – en dat is nog maar het begin van de voordelen.

Bekijk voordelen

Geluidsmetingrapport

Bekijk ons geluidsmetingrapport

Voor het gericht terugdringen van geluidsoverlast is het belangrijk om meer te weten over het geluid zelf. Een duidelijk inzicht in het volume en de frequentie van het geluid is onmisbaar om de effectiviteit van geluidsisolatie te bepalen. ISOGLAS heeft hiervoor een geluidsmetingrapport opgesteld. Hierin kunt u zien hoe effectief onze oplossingen en producten zijn.

Bekijk rapport

Kosten

Kosten geluidswerend glas

De geluidsisolatie van ISOGLAS doet meer dan alleen geluidsoverlast bestrijden – het isoleert uw pand ook beter tegen warmte. Het toepassen van speciale gelaagde akoestische glassoorten biedt daarbij ook nog eens een verhoogde veiligheid als aanvulling op de thermische en akoestische isolatie. Kiest u voor onze voorzetramen, dan krijgt u dus meerdere oplossingen voor de prijs van één.

Bekijk kosten

Voorbeelden

Voorbeelden van onze geluidsisolatie

Van oude, monumentale panden tot nieuwbouw – iedere locatie biedt weer andere mogelijkheden voor geluidsisolatie. De vorm van de ramen, de diepte van het kozijn en de geldende bepalingen rond het aanpassen van het pand zijn hierbij allemaal van invloed. Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Bekijk dan de voorbeelden van onze akoestische isolerende voorzetramen.

Bekijk voorbeelden

Ook in Hotels rustig slapen?

Een veel gehoorde wens van mensen is heerlijk rustig slapen in een hotel. Ook hier heeft ISOGLAS een oplossing voor. De bestaande ramen kunnen vrij eenvoudig worden voorzien van onze voorzetramen. Hierdoor wordt de kamer een stuk geluidsarmer en hebben de gasten een heerlijk nachtrust.

Onderstaande hotels hebben ISOGLAS voorzetramen toegepast:

 • Pulitzer Hotel te Amsterdam
 • Mercure Hotel te Tilburg
 • Rembrandt Classic Hotel te Amsterdam
 • Ambassador City Centre te Haarlem
 • Mary K Hotel te Utrecht
 • Thon Hotel te Brussel
 • Mansion Hotel te Amsterdam
 • Stempels te Haarlem
 • Hotel Nieuw Minerva te Leiden
 • Hotel de Hallen te Amsterdam
 • Hotel Oostereiland te Hoorn
 • The Grand te Amsterdam.
 • Hotel Library te Amsterdam.
Uitgelicht werk

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.