De ijzersterke raambeveiliging van ISOGLAS

Wat is inbraakwerend glas?

In de volksmond wordt vaak gesproken over inbraakwerend glas, maar deze term is in veel gevallen misleidend. Inbraakwerende beglazing bestaat namelijk vrijwel nooit alleen uit glas, maar uit lagen van glas en polycarbonaat. In veel gevallen maakt men zelfs uitsluitend gebruik van polycarbonaat, aangezien deze stof veel sterker is dan glas

ISOGLAS gebruikt bij het vervaardigen van inbraakwerende voorzetramen alleen hoogwaardig polycarbonaat, of een combinatie van polycarbonaat en speciale glassoorten. Beide oplossingen bieden dezelfde visuele eigenschappen als normaal glas, maar zijn vele malen sterker. U kunt dus gewoon blijven genieten van het uitzicht door uw ramen, maar bent verzekerd van een ijzersterke barrière tegen inbraak en diefstal.

Hoe werken inbraakwerende voorzetramen?

Inbraakwerende voorzetramen lijken in de basis veel op traditionele voorzetramen. Inbraakwerend glas wordt geplaatst in een metalen profiel, dat middels een speciaal montagesysteem op bestaande raampartijen geïnstalleerd wordt. Het verschil zit hem vooral in de eigenschappen van de gebruikte materialen en de specificaties waaraan de constructie moet voldoen.

Inbraakpreventie is slechts zo sterk als de zwakste schakel in de ketting. Dit betekent dat het profiel, de verbindingen en het montagesysteem allemaal even sterk moeten zijn als het inbraakwerend glas dat in de voorzetramen verwerkt is. Door de innovatieve technieken van ISOGLAS zijn onze systemen over de gehele linie even sterk. Onze producten zijn daarbij uitvoerig getest en bewezen effectiever.

Altijd optimale bescherming

Woont u in een monumentaal pand en maakt u zich zorgen dat uw waardevolle spullen te kwetsbaar zijn voor inbrekers? Zoekt u een effectieve manier om ongewenste indringers buiten uw bedrijf te houden? Of wilt u voorkomen dat mensen zich al te eenvoudig toegang kunnen verschaffen tot bepaalde delen van uw woning of bedrijfspand?

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor inbraakwerend glas, maar het vervangen van bestaande ramen is niet altijd een praktische optie. ISOGLAS gelooft echter dat iedereen recht heeft op een veilige woon- en werkomgeving. Onze inbraakwerende voorzetramen zijn specifiek ontwikkeld om in uiteenlopende situaties toegepast te worden, zodat u zich altijd optimaal veilig kunt voelen.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.