Beter beschermd met gecertificeerde ISOGLAS brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Bij brand is slechts één ding belangrijk: dat uw woning of bedrijfspand zo lang mogelijk beschermd is tegen het vuur. Uw veiligheid en dat van andere aanwezigen moet immers altijd gegarandeerd zijn – of de brand nu in uw eigen pand begint, of bij een ander pand in de buurt. De brandbeveiliging van ISOGLAS biedt deze garantie ruimschoots.

Isoglas Haarlem heeft met goed gevolg een achterzetraam, gemonteerd op een houten kozijn, laten testen op brandwerendheid. De test uitgevoerd door Bureau Peutz leverde een resultaat op van ruim 33 minuten. Hiermee zijn dergelijk soort achterzetconstructies van Isoglas als eerste in ons land officieel gecertificeerd als compleet voorzetraam.

Zo wordt een oplossing geboden voor een al heel lang bestaand probleem aan monumentbezitters, architecten, gebouwbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, advies- en ingenieursbureaus en aannemers.

Wij hebben speciale voorzetramen ontwikkeld voor brandbeveiliging, waarmee door- en overslag van vuur kan worden tegengehouden of voorkomen. Hierdoor krijgt u in noodgevallen voldoende tijd om te ontsnappen, en blijven uw bezittingen langer beschermd tegen schade. De ramen voldoen aan de strengste eisen op gebied van brandpreventie en worden op maat geleverd.

Lees meer over brandbeveiliging

Voordelen

Wat zijn de voordelen van brandbeveiliging?

Het aanbrengen van brandbeveiliging biedt vele voordelen – de voorzetramen van ISOGLAS beschermen uw pand, bezittingen en veiligheid.
Wilt u weten hoe dit precies in zijn werk gaat, en waarvoor onze brandwerende ramen kunnen worden gebruikt? Onze specialisten vertellen u graag meer over de voordelen van onze brandbeveiliging.

Over onze voordelen

Kosten

Wat kosten brandbeveiliging nu precies?

Wanneer het gaat om uw eigen veiligheid en dat van uw familie of personeel mag de prijs van uw brandbeveiliging geen barrière zijn. Daarom streeft ISOGLAS naar een combinatie van hoogwaardige, langdurige bescherming en eerlijke, concurrerende prijzen. Zo wordt effectieve beveiliging tegen brand en brandschade een stuk voordeliger en voor iedereen toegankelijk.

Over onze kosten

Brandbeveiliging uitgelegd

Voorbeelden van onze brandbeveiliging

De warmte-isolatie van een pand staat of valt bij de raamisolatie. De ramen zijn vaak de zwakste schakel, zeker bij monumentale panden met enkel glas. Nieuwe kozijnen plaatsen is bij monumenten niet toegestaan, maar voorzetramen worden gewoon op de bestaande kozijnen geplaatst. Zo kunt u met voorzetramen alsnog warmte-isolatie realiseren die aan de hoogste moderne normen voldoet.

Over brandbeveiliging

WBDBO-gecertificeerd

Getest en gekeurd glas

Wilt u de gewenste weerstand tegen branddoorslag en –overslag (WBDBO) realiseren, dan moeten zowel het gebruikte glas als de constructie van het raam voldoen aan de gestelde eisen. ISOGLAS gebruikt voor brandbeveiliging uitsluitend daarvoor geschikte materialen, en kan u perfect voorlichten over de eisen op dit gebied.

Over WBDBO-gecertificeerd

Uitgelicht werk

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.