Alles over ISOGLAS

Maak kennis met ISOGLAS

ISOGLAS is al meer dan 60 jaar een vertrouwde naam op gebied van glas en voorzetbeglazing. Dit is voornamelijk te danken aan ons streven naar kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Hoe hebben wij deze reputatie kunnen opbouwen? ISOGLAS vertelt het u graag.

Dubbel glas werd al in de jaren ’50 van de vorige eeuw gemeengoed. Men voorspelde dat dit voor voorzetramen het einde zou betekenen, maar ISOGLAS heeft dankzij continue innovatie en onafgebroken inzet het tegendeel ruimschoots mogen bewijzen.

Professionele oplossingen voor thermische en akoestische isolatie, inbraakpreventie, glasbeveiliging en brandvertraging – voorzetramen kunnen voor ieder denkbaar doel ingezet worden. Hoe wij dit doen, met wie en waarom leggen we natuurlijk met alle plezier aan u uit.

Lees meer over ISOGLAS

Onze geschiedenis

Sinds 1958 gespecialiseerd in voortzetramen

ISOGLAS legt zich al sinds 1958 toe op voorzetramen en beglazingsoplossingen op maat. Deze halve eeuw aan professionele ervaring heeft ons veel geleerd, en wij blijven ons onvermoeibaar inzetten om onze klanten de best mogelijke producten en dienstverlening te bieden.

Over onze geschiedenis

Onze werkwijze

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Onvermoeibare inzet, uitmuntende service en hoogstaande resultaten – het zijn de speerpunten die ISOGLAS altijd voor ogen houdt. Deze combinatie stelt ons in staat om vernieuwend te blijven en consequent de meerwaarde te leveren die onze klanten van ons verwachten. Benieuwd hoe wij voor u het verschil zullen maken?

Over onze werkwijze

Ons team

Ongekende passie voor voorzetramen

Vakwerk is niet alleen een kwestie van de juiste materialen – zonder het talent om ze goed in te zetten en de passie om steeds verder te gaan lukt het niet. Ambacht is mensenwerk. Daarom zorgen we er bij ISOGLAS voor dat we altijd de juiste mensen op de juiste plaats hebben.

Over ons team

Onze projecten

Van bankgebouwen tot het Paleis op de Dam

Van landelijke projecten tot individuele woningen, voor ISOGLAS is geen klus te groot of te klein. Wij hebben over de jaren vele verschillende projecten mogen realiseren voor een zeer divers klantenbestand. Daarvan geven wij u graag een voorbeeld. Ons werk is overal om u heen te bewonderen – maar ook op onze website.

Bekijk onze projecten

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.