De krachtige brandbeveiliging van ISOGLAS

Brandwerend glas voor een eerlijke prijs

Bij ISOGLAS vinden we dat u nooit op veiligheid zou moeten hoeven te besparen. Wij doen dan ook nooit concessies op de kwaliteit van ons brandwerend glas – alleen op de prijs. Door gebruik te maken van de modernste technieken op gebied van glas- en materiaalbewerking heeft ISOGLAS een ruime selectie van totaaloplossingen voor brandwering kunnen ontwikkelen die zowel op gebied van kwaliteit als kosten uitblinken

De besparingen die wij dankzij onze jarenlange expertise kunnen realiseren berekenen wij dus direct door aan u. Deze scherpe prijs maakt het brandwerend glas van ISOGLAS niet alleen een logische, maar ook een zeer voordelige keuze.

Voordelig optimale brandveiligheid garanderen

Of het nu gaat om het verbeteren van de brandveiligheid van een monumentaal pand of het aanbrengen van aanvullende preventieve maatregelen bij nieuwbouw – het brandwerend glas van ISOGLAS biedt de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Doordat onze voorzetramen zonder hak- en breekwerk gemonteerd kunnen worden zijn de kosten van installatie lager dan het vervangen van bestaande ramen.

Bovendien verbetert u tegelijkertijd ook de thermische isolatie van uw pand. Het is dus niet alleen uw veiligheid die er dankzij ISOGLAS op vooruit gaat – ook een lagere energierekening zit bij de prijs van het brandwerend glas inbegrepen.

Vragen over de prijs van brandwerend glas?

Wilt u alleen de buitenzijde van uw pand beschermen tegen branddoorslag of –overslag? Of wilt u ook brandveilige vluchtroutes aanleggen binnen uw woning of bedrijf? De prijs van brandwerend glas is afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft en de WBDBO-eis die geldt op uw locatie. Vooral dit laatste maakt het lastig om de kosten vooraf in te schatten. Gelukkig kunnen de experts van ISOGLAS hierin duidelijkheid creëren.

Heeft u dus vragen over de prijs van ons brandwerend glas? Neem dan contact op met ISOGLAS, en leg uw situatie voor aan onze medewerkers. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en stellen snel een duidelijke offerte voor u op.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.